Land van Horne zoekt een

Medewerker Zintuigactivering

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Stichting Land van Horne

De Stichting Land van Horne is een organisatie die zich richt op zorg, wonen en welzijn. Wij bieden (thuis)zorg en diensten in de gemeenten Weert, Nederweert, Cranendonck, Someren en Leudal. Door het brede dienstenpakket en de spreiding van de vele locaties in de regio kunnen wij optimaal voldoen aan de zorgwensen. Thuis, of dicht bij huis.

Wij zijn op zoek naar een:

Medewerker zintuigactivering
24 uur per week 

 

Wat je functie inhoud

De werkzaamheden van de medewerker zintuigactivering vinden intramuraal plaats verspreid over alle locaties van Land van Horne in Limburg en Brabant. Op aanvraag van de specialist ouderengeneeskunde voer je zelfstandig handelingen uit.

Als medewerker zintuigactivering sta je voor een holistische en haptonomische, belevingsgerichte en individuele benadering. Hierbij is aandacht voor alle signalen die de cliënt laat zien. Volledige erkenning van de cliënt als mens, respect voor de autonomie, het bieden van vertrouwen, veiligheid en kwaliteit van leven zijn belangrijke kernwaarden waar je aandacht voor hebt.  Je vindt het een uitdaging om uit te zoeken hoe onbegrepen gedrag verminderd kan worden om kwaliteit van leven te verbeteren op zintuiglijk gebied. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens de ochtendzorg, bezigheden overdag of onrust in de nacht. Je stelt een plan op, ontwikkelt en implementeert dit bij individuele cliënten, rapporteert dit in het ECD en coacht medewerkers en familie bij de benadering/verzorging van de cliënt. Tevens heb je een signaalfunctie binnen het probleemgedrag en informeer je de hierbij betrokken disciplines. Je werkt graag mee aan de verdere ontwikkeling van de discipline zintuigactivering.

 

Wat wij vragen

Je bent in het bezit van minimaal een diploma MBO Verzorgende IG, verpleegkundige of een opleiding MBO niveau 3 in een gelijkwaardige discipline. Enige ervaring met aspecten vanuit ons werkgebied, bijv. aromatherapie, voetreflexologie of validation werker, is gewenst maar zeker geen must. Ervaring binnen de psychogeriatrie is een vereiste alsmede affiniteit met somatische cliënten en cliënten met de ziekte van Huntington.

Van nature ben je een evenwichtig en stabiel persoon. Je bent enthousiast, flexibel, innovatief en doortastend. Uiteraard ben je bereid om, indien van toepassing, opleidingen te volgen. Verder beschik je over de kennis van de werkterreinen van de medebehandelaars. Van jou wordt verwacht dat  je zelfstandig op locaties het vakgebied zintuigactivering uitdraagt. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn vanzelfsprekend. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en beschik je over een auto.

Wanneer je jezelf in bovenstaande herkent dan zouden we het  fijn vinden om een sollicitatie van jou te mogen ontvangen.

 

Wat wij je bieden?
Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden voor de duur van max. een jaar met de intentie om dit, bij gebleken geschiktheid, om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. Het aantal contracturen wordt in overleg afgestemd. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).

 

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne Creemers (teamleider) op telefoonnummer 088 987 8249