Mondriaan zoekt een

Medewerker Zorg & Toezicht - Kliniek Volwassenen

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor de Hage, onderdeel van de Kliniek Volwassenen in Maastricht, zoeken we een medewerker zorg & toezicht (24 uur p.w.). Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om je in te zetten voor de kwaliteit van leven van cliënten op de langdurig open afdeling. Dit doe je door het bieden van een luisterend oor en het activeren en motiveren van cliënten om een zo zelfstandig mogelijk leven op te bouwen.

Informatie
Bij ons kom je terecht in een enthousiast en gezellig team, met aandacht voor elkaar en ruimte voor plezier. Kom kennismaken bij De Hage en ervaar het zelf!

Werken bij De Hage
De klinische open behandelafdeling De Hage biedt een 24-uurs intensieve klinische specialistische zorg aan volwassenen met een psychiatrische aandoening c.q. dubbele diagnose problematiek. De Hage bestaat uit 6 huizen waar per huis 4 á 5 patiënten verblijven met verschillende ziektebeelden.

Het team anticipeert op de unieke aard van de problematiek en de cliënt en dit vergt creativiteit en flexibiliteit. Zij zijn in staat tot reflectie op gebeurtenissen, hun aandeel daarin en tot ontwikkeling van zelfkennis.

Past deze functie bij jou?
Als medewerker zorg & toezicht houd je toezicht en bied je ondersteuning aan de patiënten bij de dagdagelijkse dingen. Je bent opmerkzaam en helpt je collega’s als er sprake is van verstoringen of als er hulp nodig is bij de begeleiding. Je hebt affiniteit met de doelgroep en werkt graag in een dynamische, soms hectische werkomgeving. Onze multidisciplinaire samenwerking vormt voor jou een mooie uitdaging in je werk. Een betrokken, flexibel en ervaren team staat in ieder geval voor je klaar!

Dit neem je mee
  • Je bent enthousiast en je hebt affiniteit met de doelgroep volwassenen en jongvolwassenen en met de psychiatrie;
  • Je bent in het bezit een mbo-diploma nivo 2 en beschikt over kennis van veiligheid;
  • Je hebt door ervaring kennis van eenvoudige verzorgende taken.

Wat wij bieden
Geschikte kandidaten krijgen bij Mondriaan direct een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €2.032,-- en maximaal €2.870,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 25 - CAO GGZ, kernfunctie medewerker zorg & toezicht). Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Heb je interesse?
Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Katrien Voorjans, afdelingshoofd, T 06-50191948.

Solliciteren kan tot 4 maart 2024.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast kunnen referenties opgevraagd worden.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.