Kempenhaeghe zoekt een

Neuroloog met passie voor Epileptologie

Dienstverband

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heeze

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Ziekenhuizen
Verleg grenzen in epilepsiezorg bij Kempenhaeghe: jouw expertise, onze passie voor innovatie!

Informatie
Ben jij klaar om een verschil te maken in het leven van mensen met complexe neurologische aandoeningen? Word onze nieuwe Neuroloog bij Kempenhaeghe, het Academisch Centrum van Epileptologie.

Hoe ziet jouw werkdag eruit
Als Neuroloog bij Kempenhaeghe vervul je een belangrijke rol op onze polikliniek voor volwassenen, gevestigd in Heeze en/of Breda. Je voert neurologisch onderzoek uit, stelt diagnoses en ontwikkelt behandelplannen voor patiënten met epilepsie. Daarnaast neem je actief deel aan multidisciplinaire overleggen en draag je bij aan wetenschappelijk onderzoek en opleidingsactiviteiten. Je hebt ook de mogelijkheid om betrokken te zijn bij onze buitenpolikliniek en/of consulentschap.

Over de afdeling
Kempenhaeghe is een toonaangevend expertisecentrum voor epileptologie, met een sterke focus op hoogwaardige patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en opleiding. In samenwerking met MUMC+ bieden we state-of-the-art diagnostiek en behandeling voor patiënten met epilepsie. Als academisch centrum streven we naar continue verbetering en innovatie in de epilepsiezorg. Dit Academisch Centrum voor Epileptologie is het enige academische epilepsiecentrum en is toonaangevend in epi zorg. Via ons samenwerkingsverband e/MTIC hebben we een sterke alliantie met de TU Eindhoven, Philips het Maxima MC en Catharina Ziekenhuis waarin we klinische ideeën via wetenschappelijk bewijs ook echt omzetten in producten.

Wat breng jij mee
  • Aantoonbare ervaring in (tweede lijn) epilepsiezorg en interesse in epileptologie.
  • Ben je net klaar met je opleiding en heb je affiniteit met epilepsie? Dan maken we ook graag kennis met je.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een positieve, collegiale houding.
  • Flexibiliteit en de bereidheid om bij te dragen aan een multidisciplinaire aanpak van patiëntenzorg.

Wat bieden wij jou
  • Verdieping in de epilepsiezorg en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling binnen ons expertisecentrum.
  • Een prettige werkomgeving met een focus op samenwerking en professionele groei.
  • Een dynamische en uitdagende werkomgeving met mogelijkheden voor verdere specialisatie.
  • Kempenhaeghe staat bekend om zijn innovatie en onderzoek op het gebied van epilepsie, slaapstoornissen en neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen. Als Neuroloog ben je onderdeel van een dynamische omgeving waar vernieuwing voorop staat.
  • Bij Kempenhaeghe werk je in een omgeving waar specialistische zorg centraal staat. Je draagt bij aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met complexe medische vraagstukken.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS.

Ben jij klaar om je aan te sluiten bij ons dynamische team en een positieve impact te maken op het leven van onze patiënten? Solliciteer nu en word onderdeel van Kempenhaeghe, waar expertise en betrokkenheid samenkomen om het verschil te maken.

Contactinformatie
Voor meer informatie over de functie of een eerste vrijblijvende kennismaking kun je contact opnemen met drs. L. De Ceuster, neuroloog, via T: 040-2279777 of dr. P. Berger, directeur Cure via T. 040-2279169.