Ontdekdezorg week 2020

Van baan veranderen doe je niet zomaar. Maar een baan kan meer zijn dan alleen maar je werk. Je kunt echt iets voor een ander betekenen. Werken waar je hart ligt en doen waar je goed in bent. Zorg en welzijn biedt veel verschillende beroepen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Is het iets voor jou misschien?

Kom kennismaken met zorg en welzijn tijdens de Ontdekdezorg week die van 16 tot en met 21 maart wordt georganiseerd voor carrièreswitchers en herintreders!

Ontdek

Ben je geschikt voor leren en werken in zorg en welzijn? Heb je inlevingsvermogen en ben je initiatiefrijk, communicatief, teamgericht? Ontdek de verschillende mogelijkheden die zorg en welzijn jou te bieden heeft op één van de Ontdekdezorg events in Heerlen, Venlo of Roermond. Leer de verschillende werkvelden en beroepen kennen. Ga in gesprek met zorg- en welzijnsmedewerkers en ervaar welke werkzaamheden bij hun beroep horen. En ontmoet tevens enkele Sterk in je werk loopbaancoaches, zij kunnen je alle ondersteuning bieden die je nodig hebt bij het zetten van de volgende stap.