Maastricht UMC+ zoekt een

Optometrist

Dienstverband

16 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het gastvrij en professioneel ontvangen en begeleiden van onze patiënten op onze locatie in het St. Jans Gasthuis in Weert.

Je hebt zelfstandige spreekuren binnen de centrumspreekuren van de verschillende disciplines binnen de oogheelkunde. Daarnaast heb je, je eigen spreekuren.
Doordat je werkzaam bent binnen de verschillende locaties is het een afwisselende job met een gevarieerde patiëntenpopulatie (zowel academisch als perifeer) en waarbij je als optometrist kan blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van refractie chirurgie, crosslinking etc.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een teamspeler met een afgeronde opleiding Optometrie die om kan gaan met hoge werkdruk en hierin zijn/haar mannetje staat en past binnen onze energieke groep van paramedici. https://oogheelkunde.mumc.nl/paramedici Iemand die echt wil gaan voor de patiënt, het team en behandelaars!

Heb je affiniteit met de zorg?
Ben jij daarnaast goed in prioriteiten stellen, flexibel en zelfstandig in je werk?
Dan pas jij qua competenties en persoonlijkheid goed bij ons.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Het University Eye Center ressorteert onder het Maastricht UMC+. Naast Centrum voor Oogheelkunde van het MUMC+ maken de praktijken in het Zuyderland MC (Heerlen, Brunssum en Kerkrade), het Sint Jans Gasthuis te Weert deel uit van de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde.
Samen zijn zij verantwoordelijk voor de oogheelkundige zorg van patiënten in een groot deel van Limburg.
Het centrum van oogheelkunde van het MUMC+ is binnen dit geheel verantwoordelijk voor de topklinische/topreferente zorg aan patiënten die in een academische setting behandeld moeten worden.

Het wetenschappelijk onderzoek richt zich vooral op glaucoom, refractieve (cataract) chirurgie en corneatransplantaties. Daarnaast is de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde een belangrijke partner in de Maastricht Studie, een lange-termijn studie naar diabetes mellitus.

Het onderwijs binnen de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde omvat de opleiding tot oogarts (AIOS), de opleiding van medisch studenten, fellowships voor oogartsen, observerships voor buitenlandse oogartsen en AIOS en stages voor optometristen, orthoptisten, technisch oogheelkundig assistenten, doktersassistenten en studenten in de biomedische wetenschappen (TU Eindhoven en Hogeschool Zuyd).

Een team van 24 oogartsen, 24 oogartsen i.o., 3 senior onderzoekers en een wisselend aantal promovendi wordt ondersteund door ca. 40 medewerkers.

Aanstelling
Het betreft een tijdelijk arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 16 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.
Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.463,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 9M van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.