Meditta Holding BV

Meditta is een bedrijf van, voor en door huisartsen. Ontstaan op initiatief van de bestaande regionale organisaties in de Westelijke Mijnstreek en Midden-Limburg. Wij ondersteunen onze huisartsen op facilitair en organisatorisch gebied maar ook medisch inhoudelijk. Met het bundelen van krachten en kennis wil Meditta de kwaliteit van de eerstelijnsgezondheidszorg waarborgen en verbeteren.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met onze afdeling P&O en O

Bel: 046-4262322

Bij Meditta werken ongeveer 250 medewerkers die samen circa 205 huisartsen ondersteunen. Onze medewerkers hebben een belangrijke rol in het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg. Daarom selecteren wij bij een sollicitatieprocedure alleen gemotiveerde mensen die over de juiste kwaliteiten beschikken om een functie te vervullen in de zorg, diagnostiek en/of support.

De versterking van de positie van de aangesloten huisartsen en het bevorderen van de integrale eerstelijns zorg staan centraal. Meditta levert diensten en ondersteunt de huisarts waardoor deze meer tijd overhoudt voor de zorg voor zijn patiënten.