Revalidatie Zorghotel Roermond

In Zorghotel Roermond biedt De Zorggroep geriatrische revalidatiezorg in een comfortabele en aangename omgeving, die mensen stimuleert om uit bed te komen, actief te zijn en daarmee hun zelfredzaamheid te herwinnen.

De revalidatiezorg is specifiek gericht op ouderen die moeten herstellen van bijvoorbeeld een operatie of beroerte. Het Zorghotel beschikt over zestig kamers, waarvan er 40 bestemd zijn voor revalidatiegasten van De Zorggroep en 10 voor gasten die doorstromen vanuit het naastgelegen Laurentius Ziekenhuis. De resterende kamers zijn flexibel inzetbaar, bijvoorbeeld voor familieleden van gasten die revalideren of voor mensen die voor een kortere periode (met of zonder zorg) willen genieten van de gastvrijheid van het zorghotel. 

In het zorghotel is ook het Revalidatiecentrum Roermond ondergebracht. Daar werken de behandelaars van De Zorggroep en het Laurentius Ziekenhuis nauw samen op het gebied van revalidatietherapie (zowel voor ouderen als jongeren), bewegingstherapie en sportgeneeskunde. 

Je vindt ons hier: