Talentino Greune Luiper Stadstaverne & Brooderie

 

Bij TALENT krijgen “Talenten” met een psychiatrische en/ of verstandelijke beperking de mogelijkheid om op bourgondische en ambachtelijke wijze gasten te laten genieten van hun culinaire talenten. (Jong-)volwassenen krijgen hier de kans om in kleine groepjes, onder professionele begeleiding van echte leermeesters, te leren werken in de horeca.

Back to the fifties

De Gemeenteflat stamt uit eind jaren veertig. De inrichting van Talentino de Greune Luiper sluit hier naadloos op aan. “We hebben materiaal uit de jaren vijftig verzameld vanuit allerlei markten in Nederland en België. De bar en lambrisering is van authentiek almhout uit Oostenrijk. Deze locatie heeft haar eigen ‘kleur’ met een geweldige ambiance anno Maastricht 1950. De tijd van de opkomst van de industrie. Dat zie je terug in de inrichting.”

Het grote terras met een bevoorrechte ligging aan het stadspark is een ideale uitvalsbasis om te genieten van tapas of borrelgarnituren. Begeleid door uitgelezen wijnen en Limburgse speciaalbieren van de tap.

In onze Brooderie kan men terecht voor verse producten uit onze eigen bekkerie. Tevens kunt u hier terecht voor streekproducten, afhaalbroodjes, maar ook voor een goed gevulde picknickmand voor onderweg.

Wilt u een diner of lunch reserveren? Of heeft u een andere vraag?
Wij helpen u graag!

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Robin Heusschen, medewerker werving en selectie

Bel: 043-4083063