Kempenhaeghe zoekt een

Persoonlijk activiteitenbegeleider

Dienstverband

24 - 30 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Sterksel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Hallo persoonlijk activiteitenbegeleider,

“Wil jij zorg op maat bieden? Waarbij je regie hebt over het creëren van een gewenst dagbestedingsklimaat voor je deelnemers en je eigen/team agenda?”

Hoe ziet jouw werkdag eruit
Afhankelijk van hoe jij en je team het programma hebben vormgegeven begin je de dag op de locatie dagbesteding, daar kom je een aantal directe collega's tegen. Mogelijk stem je even de bijzonderheden met elkaar af, zodat we voor alle deelnemers en medewerkers een fijne dag creëren! Je kan een individueel moment met een cliënt hebben om dagbesteding te bieden op basis van een doelgerichte/methodische activiteit, of je bent in de voorbereiding voor een groepsactiviteit. Daarbij ben je uiteraard even gaan checken op de woongroep of de planning uitkomt, want samen zorgen we voor een prettige dag!
Naast het bieden van directe dagbesteding hecht je waarde aan het creëren van het gewenste klimaat en verbeteringen hieromtrent vanuit een intensieve samenwerking met de woonbegeleiding, je kan hierin buiten de vaste structuren denken en doen. Hiermee ben je te allen tijde een onderdeel van het Multi Disciplinair team rondom een cliënt. Door doelgerichte activiteiten, terugkoppelingen van welbevinden, dynamische groepsprocessen lever je een belangrijke bijdrage aan het zorgplan van een cliënt.

Over Appelvinkstraat 9
Appelvinkstraat 9 biedt, verdeeld over diverse groepen, dagbesteding aan volwassen bewoners met epilepsie en een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. De bewoners vragen enerzijds om sfeer- en belevingsgerichte activiteiten, anderzijds vormen structuur, voorspelbaarheid en duidelijkheid ook een belangrijke zorgvraag.
Binnen de Appelvinkstraat 9 werkt de activiteitenbegeleiding intensief samen met de diverse woonafdelingen van de bewoners.

Wat breng jij mee

 • Natuurlijk is een MBO Maatschappelijke Zorg of Activiteitendiploma een wens, want daarmee breng je vaardigheden en competenties mee die je gedurende je opleiding hebt geleerd. Welke passen binnen deze functie... Echter binnen onze lerende structuur zijn er meerdere opties mogelijk, werken/leren, competentiegericht ontwikkelen, daarmee is het niet per definitie een vereiste. Belangrijke eigenschappen die ertoe bijdragen dat jij met heel veel plezier dit werk kan doen zijn;
 • Gemotiveerd zijn om elke dag te zorgen voor een glimlach van onze cliënten (en daarmee ook voor jezelf!);
 • Je radars draaien graag overuren om al je ideeën/innovatie uit te werken, te delen met je collega's;
 • Je bent een kritische professional die graag wil leren en ook zorgt dat collega's en leerlingen/stagiaires op een prettige manier tot ontwikkeling komen.

Wat bieden wij jou

 • Een vast aanstelling;
 • Een veelzijdige functie in een informele en collegiale werksfeer, waar ruimte is om je te ontwikkelen;
 • Uren in overleg. Wij denken aan 24 - 30 uur per week;
 • Cao Ziekenhuizen, voor de functie van medewerker activiteitenbegeleiding salaris FWG 40, maximaal € 3.160 bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Voor de functie van activiteitenbegeleider wordt het salaris bepaald conform opleiding en ervaring;
 • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel van 8,33%;
 • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, denk aan de aanschaf van een mobiele telefoon of lidmaatschap van de sportschool;
 • Volop (door)groeimogelijkheden.

Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!

Informatie en sollicitatie
Interesse? Top! Solliciteer dan voor 1 september a.s. via bijgaande link.

Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Wendy Beerten, clustermanager, via M. 06-20050623.

Heb je nog vragen, bel of app me dan gerust!
Chantal Simar, recruiter
M. 06-51142379
E. simarc@kempenhaeghe.nl

 

Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.