Sevagram zoekt een

(Persoonlijk) Begeleider bij Elfershof in Heerlen

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Vacature Begeleider bij de Elfershof in Heerlen
Persoonlijke begeleiding elke dag opnieuw, met aandacht voor onze bewoners, dat is mensgerichte zorg bij Sevagram.

Je inleven in de wensen en behoeften van de bewoner. Dat kan jij als geen ander. Vanuit hier onderneem jij al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren. Dit doe je voor bewoners met een psychiatrische stoornis specifiek gaat het om geronto-psychiatrische aandoeningen in combinatie met somatische en/of psycho-geriatrische aandoeningen.

Als begeleider vraagt het werken met deze bewoners de nodige mensenkennis. Je voelt goed aan welke benadering en welk activiteit op een bepaald moment de juiste is. Jij maakt er jouw missie van om deze begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk te maken.

Doordat iedere bewoner een specifieke zorgvraag heeft, vergt dit van jou de nodige flexibiliteit en creativiteit om mee te groeien met de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen te vinden voor de (vaak) multi-complexe problematiek van de bewoners.

Wil jij een indruk krijgen van je nieuwe werkplek bij Elfershof?
Elfershof is een kleinschalige locatie waar ouderen wonen die vanuit een psychiatrisch ziektebeeld voornamelijk begeleiding nodig hebben. Waarbij ook nauw wordt samengewerkt met onder andere Mondriaan, instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Een locatie die midden in de wijk staat en hierin ook een belangrijk onderdeel wil innemen.

Zo maak jij het verschil
  • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen;
  • Jouw zorghart gaat sneller kloppen van jouw bijdrage aan de bekwaamheid om zelfzorg van bewoners te stimuleren;
  • Je hebt een zorg achtergrond of je bent bereid tot het volgen van cursussen;
  • Ervaring in de ouderenzorg is natuurlijk super, maar zeker geen vereiste!

Wil jij gelijk solliciteren voor de functie Begeleider in Heerlen?
Beschik jij over een Mbo-diploma niveau 3 of 4 SPW, agogisch- of maatschappelijke zorg (of vergelijkbaar) en kan je niet wachten om te solliciteren binnen locatie Elfershof? Dan ontmoeten wij jou graag!

Wil jij solliciteren als collega in Heerlen? Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Mirte (Recruiter) door te bellen of te appen naar 06 28 49 59 39.

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanager Leonda vertelt je graag meer!