DeSeizoenen zoekt een

Persoonlijk Begeleider (woongroep Elsa), 28 uur, Bronlaak/Oploo

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Oploo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor, met veel plezier! Wij zijn DeSeizoenen en in onze 6 woon en werkgemeenschappen begeleiden wij zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We werken vanuit de visie dat elke bewoner unieke talenten en mogelijkheden heeft.

Wij zoeken een ervaren persoonlijk begeleider
En waarom is deze functie nou zo leuk bij DeSeizoenen?
Je gaat werken bij groep Elsa waar 5 bewoners wonen die heel graag kennis met je willen maken.

Het team bestaat uit fijne collega’s die niet kunnen wachten om je wegwijs te maken binnen de woning en op ons prachtige terrein.

Jij krijgt de kans om te groeien als mens en als medewerker.

En wie wil er nou niet werken bij een organisatie die door bewoners en verwanten gewaardeerd wordt met een 8,5.

Woonhuis Elsa
Op groep Elsa wonen 5 volwassen bewoners, 3 mannen en 2 vrouwen. Zij werken allemaal op verschillende werkgebieden binnen Bronlaak. Het aantal uren is afgestemd op wat ieder individueel aankan.

Onze bewoners hebben behoefte aan samen dingen doen, gezelligheid en huiselijkheid, maar ook begrenzen, structuur bieden en door je stabiele aanwezigheid veiligheid bieden.

Samen een wandeling maken of voor het eten zorgen zijn naast de verzorgende ADL taken ook een belangrijk onderdeel van je werk. De bewoners zijn ook allemaal in de weekenden thuis.

Op deze leuke groep komt een functie persoonlijk begeleider vrij, die wij graag invullen met een enthousiaste nieuwe collega die naast de dagelijkse zorg en begeleidingstaken ook voor een aantal van de bewoners de regie op het zorgproces wil voeren en het eerste aanspreekpunt is voor familie en wettelijk vertegenwoordigers. Je maakt, in overleg met de gedragskundige, de zorgplannen en voert de (evaluatie) gesprekken die horen in de zorplancyclus.

Wat bieden wij:
  • Contract voor 28 uur.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 45 tussen € 2.766,00 en € 3.861,00
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
  • Diensten: zijn tussen 7 uur ‘s ochtends en 22 uur ’s avonds waarbij een dienst tussen de 6 & 8 uur gemiddeld is.

Kom je een dagje meelopen om kennis te maken met de bewoners en de sfeer? Je bent van harte welkom.

Heb jij het in je?
Bewoners vragen een begeleider met een luisterend oor. Iemand die het gezellig maakt en waarmee je eens lekker kunt kletsen, met ook wat humor op zijn tijd. Zij willen graag met jou eens lekker wandelen, fietsen en het leven beleven.

Daarom zoeken wij een collega met een positief en geduldig karakter die graag de handen uit de mouwen steekt. Van verzorgende taken deins jij niet terug. Je ziet de bewoners en kunt goed observeren, Je helpt ze tot hun recht te komen, te groeien in wie ze zij zijn en samen geef je zin aan jullie dag.

Daarnaast ben je in staat om op maat de nodige structuur vorm te geven in je begeleiding zodat je voor de bewoners een overzichtelijke wereld creëert.

Als persoonlijk begeleider ben jij de spin in het web en stemt af met betrokken verwanten en collega’s. Door jouw helicopterview, professie en creativiteit ben jij samen met alle betrokkenen in staat om de persoonlijke ontwikkeling vorm te geven. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de ondersteuningsplannen en de juiste uitvoering hiervan en geef je mee richting aan het team in de zorg voor de aan jou toegewezen bewoners.

Harde functie eisen:

Opleiding in Zorg en Welzijn op minimaal niveau 4.

HBO werk en denk niveau en ervaring als persoonlijk begeleider.

Bronlaak is een unieke woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking en is gelegen op een prachtig landgoed.

We werken vanuit de antroposofische mensvisie. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de gemeenschap en levert een waardevolle bijdrage aan het leven daar, in de woningen, de tuin, wasserij, winkel of een andere werkplek . Of je er nu woont of werkt: je doet ertoe, je bent van waarde en we geven de dag zin. In zo’n warme, veilige gemeenschap, waar je gezien wordt kun je tot ontwikkeling komen.

We kennen een rijk cultureel leven dat zichtbaar wordt in onze (jaar)feesten, concerten, voorstellingen en exposities.

Hebben we je geprikkeld?
Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Simone Broens (tel. 06-51637400) voor meer informatie.