Maastricht UMC+ zoekt een

Planner Beeldvorming

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
De functie heeft tot doel het plannen van beeldvormende onderzoeken ten behoeve van de afdeling Beelvorming. Hierbij horen o.a. taken als het maken van afspraken en informeren van patiënten, het ontvangen en aanmelden van patiënten, het beantwoorden van telefoongesprekken en het branden van cd’s met onderzoeksgegevens en het begeleiden van nieuwe medewerkers en het plannen van acute onderzoeken.

Wat vragen wij van jou?
Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding Doktersassistente (niveau 4) of gelijkwaardige medische MBO opleiding (niveau 4), je bent bekend met informatiesystemen, je kunt zowel goed zelfstandig werken als in teamverband en je beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden. Je hebt ervaring met het maken van afspraken met patiënten, afhandelen van telefoongesprekken en het informeren van artsen en patiënten. Je bent assertief, stressbestendig, flexibel en je kunt goed organiseren. Ervaring met SECTRA/ RIS is een pré, geen must! Je hebt een goede kennis van de medische terminologie.

Voor deze functie geldt dat u voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De afdeling Beeldvorming van het MUMC+ verzorgt het beeldvormend onderzoek binnen het MUMC+. De afdeling is volledig gedigitaliseerd. Naast alle gebruikelijke onderzoeken wordt gebruik gemaakt van MRI, CT, Echografie en Digitale Mammografie, Conventioneel röntgenonderzoek, Angiografie & Interventie, PET-CT, SPECT-CT en een eigen GMP-z gecertificeerd HOT-Lab voor Nucleaire Geneeskunde. Daarnaast is de afdeling ingedeeld in zeven resultaat verantwoordelijke teams (RVT’s zoals boven beschreven en de Planning). Bij de samenstelling van deze teams is gelijkheid als uitgangspunt genomen. Er zijn 3 locaties in huis van waaruit je zult werken, Radiologie niveau 0, Nucleaire Geneeskunde en Radiologie niveau 3. De werkzaamheden zijn aan de balie of in het callcenter en je werkt in een team van zo'n 22 medewerkers.

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 24-36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.115,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A06 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.