Pactum zoekt een

Pleegzorgwerker | 24-36 uur | Noord- en Midden Limburg

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Horn

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Pactum is op zoek naar een gedreven ervaren Jeugdzorgwerker B Pleegzorg (24-36 uur) voor onze locatie in Noord- en Midden-Limburg. Wij bieden intensieve ambulante gezinsbehandeling, gericht op pleegzorg. Ideaal voor iemand met passie voor het verbeteren van kinder- en gezinslevens, die flexibel, leergierig en collegiaal is. Vereisten: HBO in zorg, SKJ-registratie, rijbewijs B, kennis van gezinsgerichte methodieken.

 Pactum zoekt een

Ervaren Jeugdzorgwerker B Pleegzorg | 24-36 uur per week

Voor regio Noord- en Midden-Limburg

Contactgegevens Lisanne Timmer Bellen: 0493-327555, WhatsApp: 06-21910542, email: werkenbijpactum@vigogroep.nl

Over Ambulante Pleegzorg:

In onze ambulante gezinsbehandeling richten we ons op het ondersteunen van pleegkinderen, pleegouders en biologische ouders. Onze behandeling is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van pleeggezinplaatsingen en het faciliteren van een mogelijke terugkeer naar het eigen gezin. Dit doen we door middel van op maat gemaakte begeleiding en crisisinterventie, met een speciale focus op reguliere pleegzorg en pleegzorg voor kinderen met LVB-problematiek.

Over het Team:

Ons team bestaat uit toegewijde professionals die zich kenmerken door hun flexibiliteit, enthousiasme en het vermogen om weerstand van jongeren positief te benaderen. We zijn een groeiende organisatie waar collegialiteit, pragmatisme en een voortdurende drang naar ontwikkeling centraal staan. We hechten waarde aan een kritische blik en een energieke houding in ons werk.

Wat ga je doen als Jeugdzorgwerker B Pleegzorg:

Als Jeugdzorgwerker B Pleegzorg bied je intensieve begeleiding en ondersteuning aan pleegkinderen en -ouders, evenals aan biologische ouders. Jouw rol is essentieel in het bevorderen van de kwaliteit van pleegzorg en in het ondersteunen van gezinsdynamieken. Je zult betrokken zijn bij zowel reguliere pleegzorg als pleegzorg voor kinderen met LVB-problematiek.

Vereisten

Wat heb je nodig om als Jeugdzorgwerker B Pleegzorg bij Pactum te werken?

  • HBO-opleiding in Zorg (bijv. SPH, MWD, Pedagogiek, Social Work, Toegepaste Psychologie)
  • Geldige SKJ-registratie
  • Ervaring in ambulant werken, het liefste met pleegzorg
  • Affiniteit met kinderen en/of ouders met een beperking
  • Kennis van systeem-/gezinsgericht werken
  • Rijbewijs B en beschikking over een auto


Wat wij bieden

Ons uitgangspunt is een langdurig samenwerkingsverband, dat binnen een jaarcontract start met een goed inwerkprogramma en later natuurlijk diverse scholingsmogelijkheden. Stichting Pactum is de CAO Jeugdzorg van toepassing. De functie van Jeugdzorgwerker B is ingeschaald in schaal 9 (max. € 4601) bij een voltijd dienstverband van 36 uur. Natuurlijk komen daar vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bovenop en maak je gebruik van de pensioenregeling van het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Meer informatie en solliciteren

Ben jij die professional met visie en persoonlijkheid? Dan horen we graag van je. Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button. De gesprekken zullen, in afstemming, fysiek plaatsvinden op de locatie in Horn.

Meer weten?