Mondriaan zoekt een

Psychomotorisch Therapeut/ Vaktherapeut Dans & Beweging

Dienstverband

17,6 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor de RVE Therapieën zoeken we een betrokken psychomotorisch therapeut of vaktherapeut Dans & Beweging (16-36 u/w, Heerlen en Maastricht). Jij bent een echte 'doener'. Daarnaast ben je cliëntgericht, creatief en vol enthousiasme! Met jouw kennis ben je breed inzetbaar binnen onze organisatie. Herken jij jezelf hierin? Dat horen we graag!

Informatie
Binnen de RVE Therapieën zijn diverse (Vak)therapieën ondergebracht. Deze RVE levert de aanvullende behandeling aan het ambulante en klinische behandeltraject van de patiënten in zorg bij Mondriaan. Dit is gericht op Ouderen, Kind & Jeugd en Volwassenen en vindt plaats in Heerlen en Maastricht.

Past deze functie bij jou?
Als psychomotorisch therapeut en/of vaktherapeut Dans en Beweging lever je een bijdrage aan de diagnostiek en behandeling. Dit doe je door het opstellen, uitvoeren en evalueren van (deel-)behandelplannen binnen de diverse doelgroepen van Kind & Jeugd, Volwassenen en Ouderen. Afhankelijk van je interesse, kennis en ervaring kom je te werken met de doelgroep die hierbij het beste aansluit. In onze RVE tref je 11 psychomotore- of dans en bewegingstherapeuten die jouw collega worden. Je maakt bovendien deel uit van een grote groep vak-, ergo- agogen en sociotherapeuten (85 medewerkers). Afhankelijk van de doelgroep waarmee je werkt overleg je actief met je kernteam. Dat bestaat uit ongeveer 10 collega’s.

Wat ga je doen?
  • Je geeft zowel individuele als groepsbehandeling en hebt voldoende kennis van groepsdynamica;
  • Je rapporteert, zowel mondeling als schriftelijk, op basis van observaties en vervolgbehandeling;
  • Je levert een bijdrage aan de kwaliteitszorg en profilering van de eigen discipline;
  • Je geeft input aan verschillende overlegvormen zoals het werkoverleg binnen de eigen discipline en het behandeloverleg in een multidisciplinair team;
  • Je hebt goede uitdrukkings- en communicatievaardigheden;
  • Ook ben je in staat om alle voorkomende organisatorische en administratieve werkzaamheden te verrichten;
  • Je beheert de apparatuur, middelen en ruimte.

Dit neem je mee
Je beschikt over een hbo-diploma Psychomotore Therapie of Vaktherapie Dans & Beweging. Je hebt voldoende tact en overredingskracht en het vermogen om mensen te motiveren en stimuleren. Ook ben je stressbestendig, flexibel, besluitvaardig en je durft initiatief te nemen. Kennis van en/of ervaring met de psychiatrie is een pre.

Inschrijving in het kwaliteitsregister is een voorwaarde.

Wat wij bieden
Geschikte kandidaten krijgen bij Mondriaan direct een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €3.076,-- en maximaal €4.785,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 55 - CAO GGZ, kernfunctie vaktherapeut GGZ). Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Saskia Hajji RVE manager, op het nummer: 06-53691446.

Heb je interesse, stuur dan een reactie vóór 18 juli 2024 via de sollicitatiebutton.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.