Maastricht UMC+ zoekt een

SEH Verpleegkundige

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Bij ons op de Spoedeisende hulp werken alleen maar topsporters. Topsporters die iedere dag klaar staan om iedere acute situatie aan te pakken. Dat doen we echt samen. Je kunt bouwen op jouw collega’s; we steunen elkaar door dik en dun. Samen met een team van specialisten maak je veel mee en kom je voor heftige situaties te staan. Onze band is sterk en bijzonder. Net als jouw werk!

Samen met jouw collega’s behandel je patiënten in acute situaties, bijvoorbeeld multitrauma patiënten, het acuut zieke kind, patiënten met cardiale, pulmonale, neurologische of interne aandoeningen. Jij observeert de fysieke en psychische toestand van onze patiënt, verricht verpleegkundige handelingen (preventief en curatief) en coördineert de zorg rondom de acute patiënt. Ook heb je een begeleidende, adviserende en instruerende rol, zowel naar de patiënt als naar zijn/haar familie.

Wat vragen wij van jou?
 • Ben jij in bezit van een verpleegkundig diploma op niveau 4 of 5 en heb je de SEH-opleiding afgerond? (Nog geen afgeronde SEH-opleiding maar wel interesse in de acute zorg? Bekijk dan vooral ook eens de mogelijkheden van onze opleiding Basis Acute Zorg via deze link.)
 • Woon jij in België of Nederland?
 • Ben je stressbestendig en kun je goed in teamverband samenwerken?
 • Heb je sterke communicatieve vaardigheden om de voortang van processen in onze patiëntenzorg te garanderen?
 • Ben je in staat adequaat te handelen in acute situaties?
 • Ben je bereid om bij te dragen aan het bieden van 24/7 Spoedeisende Hulp? En ben je dus ook in de avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen beschikbaar?
 • En kun je ook nog eens voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigen?

Dan gaan we voor jou!

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
Ten eerste werk je bij de aantrekkelijkste grote werkgever non-profit van Nederland (volgens onderzoek van Randstad). En daar zijn wij bijzonder trots op! Dat we interessant werk verrichten en een zeer goede reputatie hebben, draagt daar onder andere aan bij. Het universitaire medisch centrum is een dynamische, inspirerende en innovatieve omgeving waar wetenschappelijk onderzoek, academisch onderwijs en de beste zorg met elkaar worden verknoopt. Iedere dag werken we met onze 8.500 collega’s vanuit die grondslag met hart en ziel aan de gezondheidszorg van vandaag en morgen.

Ook op de Spoedeisende Hulp delen we deze gedachte. Met de recent verbouwde 21 behandelkamers voorzien van de nieuwste apparatuur, bieden wij momenteel zorg aan ruim 24.000 patiënten per jaar. Zo is onze SEH onderdeel van de Traumazorgketen Limburg. Op de SEH van MUMC+ wordt continu gekeken naar verbetering van de acute zorg voor onze patiënten. We willen namelijk het beste SEH-team in de regio blijven. Op de Spoedeisende Hulp werken dus alleen maar collega’s die echt van elkaar willen leren. De artsen en verpleegkundigen communiceren heel gemakkelijk met elkaar. De sfeer in het team is informeel en het contact is open en direct.

Arbeidsovereenkomst
Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd. De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.

Bij een fulltime aanstelling werk je 36 uur per week. Ook parttime werken is zeker mogelijk! Er werken al collega’s parttime of in een combi-functie waarbij ze deels op onze afdelingen en deels op een andere afdeling van het MUMC+ werken.

Wat bieden wij?
Werken voor het MUMC+ vraagt veel van jou. Dat weten we. En daarom zijn wij er voor jou. Wij zorgen ervoor dat je alles hebt om jouw bedrage te leveren. Daar horen de juiste arbeidsvoorwaarden bij:
 • 8,3% van je bruto jaarsalaris ontvang je middels een eindejaarsuitkering.
 • Je hebt een goede pensioenvoorziening bij het ABP.
 • Je krijgt de mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (UMC) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • We bieden cao à la carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement.
 • We faciliteren diverse in company trainingen en geven de mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.960,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 9aM van de Cao umc. Dit bedrag is exclusief onregelmatigheidstoeslag.

Ga jij voor dynamiek, leren van de beste én verbinding met je team? Dan is een baan op onze Spoedeisende hulp geknipt voor jou.

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.