De Zorggroep zoekt een

Stage bij De Zorggroep

Dienstverband

0 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg
Stage lopen bij De Zorggroep? Dat kan! We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Wat ga je doen?
Bij De Zorggroep zijn er volop mogelijkheden om stage te lopen, werkervaring op te doen of je te oriënteren op een functie in de zorg, maar ook voor het doen van schoolopdrachten. Wij  hebben deze mogelijkheden: 
  • Bij cliënt(en) thuis; 
  • In kleinschalige woonvormen voor mensen met dementie;
  • In kleinschalige woonvormen voor ouderen met lichamelijke aandoeningen;  
  • In de revalidatiezorg; 
  • In de paramedische dienst; 
  • Medisch cluster (coschappen, GZSP, PA, keuzestage AIOS (SBOH), HAIO (SBOH)
  • In de zorgcommunicatie technologie;
  • Op diverse ondersteunende gebieden, zoals bij Innovatie, Inkoop, Bouw & Huisvesting, HR of bij een van de administratieve afdelingen.

Hoe zorgen wij voor jou?
De Zorggroep is een erkend leerbedrijf. Je bent zo verzekerd van een waardevolle stageplaats met een goede aansluiting tussen theorie en praktijk. Super fijn! We hebben stageplekken voor BOL- en oriënterende stages. Ga je bij ons aan de slag? Leuk! We maken samen met jou een stageovereenkomst in orde en je kunt rekenen op een warm welkom binnen je team.

Wat maakt jou de juiste Stagiar bij De Zorggroep?
Als stagiair krijg je bij De Zorggroep kans om de theorie toe te passen in de praktijk. Met jouw leergierigheid zit het wel goed! Heb je vragen? Dan stel je die aan je collega's, zij helpen je graag. Je krijgt er energie van om lekker aan het werk te zijn, en dat wordt gezien!

Enthousiast geworden?
Heb je interesse in een van de vele stagemogelijkheden bij De Zorggroep? Of heb je vragen over een stageplaats? Neem dan contact op en stuur een mail naar: stage@dezorggroep.nl . Wil je meer weten over onze BBL-trajecten? Neem dan contact op met werkenenleren@dezorggroep.nl . We hopen je snel te ontmoeten!

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5150 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.