De Zorggroep zoekt een

Teamleider Zorg

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
De Zorggroep zet als zorgverlener, maar ook als werkgever in op nabijheid en Positieve Gezondheid. Hierdoor is de organisatie volop in ontwikkeling! Wil jij hier als bevlogen Teamleider Zorg je steentje aan bijdragen?

Wat ga je doen?
Als Teamleider geef je leiding aan 3-5 intramurale zorgteams (in totaal zo'n 50 zorgprofessionals) die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor het leveren van goede en kwalitatieve zorg aan cliënten. Jouw functie is nieuw binnen De Zorggroep is een essentiële functie om de uitdagingen van de zorg van de toekomst het hoofd te bieden. Als Teamleider ga jij ervoor zorgen dat zorgteams de juiste operationele begeleiding en ondersteuning ontvangen . Daarbij zet je jouw leiderschap op een situationele manier in, en gebruik je slimme en innovatieve oplossingen vanuit jouw kennis en kunde op het gebied van verandermanagement. De kernwaarden van De Zorggroep zijn gedurfd, gedreven en oprecht. Je stimuleert en enthousiasmeert op deze wijze de medewerkers en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de zorgverlening.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zorgmedewerkers en voert het geldende personeelsbeleid uit. Zie je knelpunten of juist kansen tot verbetering? Super! Je signaleert deze en doet verbetervoorstellen. Verder coördineer je de werkplanning, zorg je voor periodieke rapportages en beheer en bewaak je het budget van de teams. Enthousiasmeren of motiveren? Daar draai je je hand niet voor om. Je krijgt energie van verbinden en gaat voor maximale cliënttevredenheid.

Hoe zorgen wij voor jou?
Je komt terecht in een geheel nieuwe functie en rapporteert direct aan de locatiemanager, met wie je nauw samenwerkt. Als Teamleider Zorg bieden wij je in eerste instantie een contract aan voor de duur van een jaar, met de intentie om dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. De omvang van het dienstverband bedraagt gemiddeld 28-36 uur per week en je wordt ingeschaald op basis van de cao VVT in FWG 55. Op dit moment is er één vaste plek voor een teamleider in Venray beschikbaar, daarnaast hebben we tijdelijke mogelijkheden in Roermond en Venray (t.v.v. zwangerschapsverlof).

Dat jij je elke dag weer inzet voor jouw teams, is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
Wat maakt jou de juiste Teamleider Zorg?
Zorgmedewerkers kunnen altijd bij jou terecht en dat weten ze ook. Je staat open voor een goed gesprek en weet dat het belangrijk is dat mensen zich gehoord voelen. Met jouw creativiteit en visie weet je de teams iedere keer de juiste operationele begeleiding te bieden en de locatiemanager te adviseren omtrent ontwikkelingen die van invloed zijn op het zorgbeleid. Je zet je overtuigingskracht in om draagvlak te creëren en kunt goed omgaan met diverse meningen. Met de juiste sturing zorg je ervoor dat de resultaatafspraken behaald worden en de kwaliteit van zorg wordt geborgd.

Moet je daarbij jouw overtuigingskracht inzetten om draagvlak te creëren? Geen probleem! Je kunt goed omgaan met diverse meningen en zorgt er met de juiste sturing voor dat de resultaatafspraken behaald worden en de kwaliteit van zorg wordt geborgd.

Verder belangrijk:
  • Hbo+ werk- en denkniveau
  • Kennis van het vakgebied van de teams, bedrijfskundig inzicht
  • Inzicht in verandermanagement; heb je al leidinggevende ervaring? Dat is een mooie plus!
Enthousiast geworden?
Enthousiast geworden over deze nieuwe functie? Leuk! We ontvangen graag je sollicitatie. Eerst nog een aantal aanvullende vragen? Dan kun je terecht bij onze recruitment adviseur, Sharon Lubbers via sharon.lubbers@dezorggroep.nl. Bij gelijke geschiktheid hebben interne (mobiliteits-) kandidaten voorrang in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.