De Zorggroep zoekt een

Teamleider Zorg

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Maasbree

Werkvelden

Ouderenzorg
De Zorggroep zet als zorgverlener, maar ook als werkgever in op nabijheid en Positieve Gezondheid. Hierdoor is de organisatie volop in ontwikkeling! Wil jij hier als bevlogen Teamleider Zorg je steentje aan bijdragen?

Wat ga je doen?
Als Teamleider geef je leiding aan 3-5 intramurale zorgteams (in totaal zo’n 50 zorgprofessionals) die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor het leveren van goede en kwalitatieve zorg aan cliënten. Jouw functie is een essentiële functie om de uitdagingen van de zorg van de toekomst het hoofd te bieden. Als Teamleider ga jij ervoor zorgen dat zorgteams de juiste operationele begeleiding en ondersteuning ontvangen . Daarbij zet je jouw leiderschap op een situationele manier in, en gebruik je slimme en innovatieve oplossingen vanuit jouw kennis en kunde op het gebied van verandermanagement. De kernwaarden van De Zorggroep zijn gedurfd, gedreven en oprecht. Je stimuleert en enthousiasmeert op deze wijze de medewerkers en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de zorgverlening.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zorgmedewerkers en voert het geldende personeelsbeleid uit. Zie je knelpunten of juist kansen tot verbetering? Super! Je signaleert deze en doet verbetervoorstellen. Verder coördineer je de werkplanning, zorg je voor periodieke rapportages en beheer en bewaak je het budget van de teams. Enthousiasmeren of motiveren? Daar draai je je hand niet voor om. Je krijgt energie van verbinden en gaat voor maximale cliënttevredenheid.

Hoe zorgen wij voor jou?
Je rapporteert direct aan de locatie manager, met wie je nauw samenwerkt. Als Teamleider Zorg bieden wij je in eerste instantie een contract aan voor de duur van een jaar, met de intentie om dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. De omvang van het dienstverband bedraagt gemiddeld 32-36 uur per week en je wordt ingeschaald op basis van de cao VVT in FWG 55 met een salaris van max. € 4906,49 op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur. Op dit moment hebben we nog mogelijkheden in de regio's Venlo, Venray, Roermond en Peel en Maas.

Dat jij je elke dag weer inzet voor jouw teams, is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze Smart Health app met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Teamleider Zorg?
Zorgmedewerkers kunnen altijd bij jou terecht en dat weten ze ook. Je staat open voor een goed gesprek en weet dat het belangrijk is dat mensen zich gehoord voelen. Met jouw creativiteit en visie weet je de teams iedere keer de juiste operationele begeleiding te bieden en de locatiemanager te adviseren omtrent ontwikkelingen die van invloed zijn op het zorgbeleid. Je zet je overtuigingskracht in om draagvlak te creëren en kunt goed omgaan met diverse meningen. Met de juiste sturing zorg je ervoor dat de resultaatafspraken behaald worden en de kwaliteit van zorg wordt geborgd.

Verder belangrijk:
  • Hbo+ werk- en denkniveau
  • Kennis van het vakgebied van de teams, bedrijfskundig inzicht
  • Inzicht in verandermanagement en leidinggevende ervaring

Enthousiast geworden?
Enthousiast geworden over deze nieuwe functie? Leuk! We ontvangen graag je sollicitatie. Eerst nog een aantal aanvullende vragen? Dan kun je terecht bij onze Recruitment Adviseur, Rick Daniëls via rick.daniels@dezorggroep.nl.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne (mobiliteits-) kandidaten voorrang in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5000 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.