Vivantes zoekt een

Technisch medewerker Vastgoed & Onderhoud

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Als Technisch medewerker Vastgoed & Onderhoud binnen Vivantes draag jij jouw steentje bij aan het woongeluk van cliënten en bewoners. Beschik jij over twee rechter handen en zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor orde en algemene veiligheid binnen en buiten onze locaties? Dan pas jij perfect in ons team!

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van algemene elektrotechnische en installatietechnische reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen, apparatuur en inventaris. Je levert hierbij hand- en spandiensten aan cliënten en collega’s en helpt hen met storingen, gebreken of reparaties. Verder ondersteun je de Teamleider Vastgoed en Onderhoud bij interne verbouwingsprojecten en organiseer je de logistiek bij verhuizingen en voer je de verhuizingen uit.

Wat je nog meer gaat doen:
 • Je signaleert onvolkomenheden, hierop doe jij verbetervoorstellen met betrekking tot herstel- en onderhoudswerkzaamheden.
 • Je voert onderhoudswerkzaamheden conform jaarplanning tijdig en correct uit.
 • Jij past de gangbare werkinstructies en huisregels toe, en draagt deze ook uit naar de afdelingen.
 • Daarnaast draai jij, verdeeld met het team, bereikbaarheidsdiensten van 17:00 uur tot 08:00 uur in de ochtend (buiten kantooruren). Conform cao betreft dit 1 dienst per 4 weken.

Wat vragen wij?
 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau verkregen door een opleiding op het gebied van elektro- en/ of installatietechniek.
 • Praktische technische kennis voor het verrichten van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden is vereist.
 • Je hebt kennis van instructies op het gebied van veiligheid, onderhoud, milieu, welzijn en Arbo.
 • Deskundigheid en vasthoudendheid zijn competenties waar jij jezelf in herkent. Hierdoor ga je zelfstandig te werk en zorg je dat problemen zo snel mogelijk worden opgelost bij cliënten en medewerkers.
 • Als Huismeester ben je een echte aanpakker, beschik je over een hands-on mentaliteit en communiceer je op een respectvolle manier met cliënten, medewerkers en externen.
 • Je bent een echt mensen-mens, energiek en spontaan. Bewoners, hun naasten en jouw collega’s kunnen bij je terecht.
 • Je bent betrokken en professioneel. Je weet dat de zorg voor onze ouderen op dit moment belangrijker is dan ooit, en draagt hier dan ook graag aan bij.

Wat bieden wij?
 • Een aantrekkelijk brutosalaris in FWG 40 tussen de € 2.536,95,- en € 3.502,58,- bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. In maart 2024 en oktober 2024 volgt hier bovenop nog tweemaal een cao-verhoging van elk 2,5%.
 • Een dienstverband voor de duur van één jaar dat we bij goed functioneren graag omzetten naar een vast contract.
 • Een baan voor 32-36 uur per week.
 • Jaarlijks kun je genieten van 29 vakantiedagen o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Je bouwt vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%) op.
 • Een goede pensioenregeling bij PFZW.
 • De mogelijkheid voor persoonlijke en professionele ontwikkeling d.m.v. trainingen of opleidingen.
 • Ook kun je gebruikmaken van het meerkeuzesysteem FiscFree. Hier kun je diverse producten of diensten met belastingvoordeel aanschaffen.

Heb je vragen?
Voor vragen en informatie m.b.t. deze vacature kun je contact opnemen met Guido Kramer (Teamleider afdeling Vastgoed en Onderhoud) via 046- 820 08 30 of g.kramer@vivantes.nl.

Wil je op deze leuke functie solliciteren?
Klik op de sollicitatiebutton naast deze vacature of stuur een mailtje naar recruitment@vivantes.nl.

Wij kijken erg uit naar je sollicitatie!

Wie zijn wij?
Vivantes is er voor (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze woon-zorglocaties bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.

Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de cliënt of bewoner zelf nog kan; alleen of samen met hun naasten. Als dat niet meer kan, nemen we het over. Maar we zijn er altijd op gericht het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven, ook dat doen we samen.

Bij Vivantes werken zo'n 750 zorgprofessionals samen met meer dan 600 vrijwilligers. Samen dragen zij dagelijks zorg voor meer dan 1.000 cliënten.

Hoe ziet ons introductieprogramma eruit?
Vivantes investeert in haar medewerkers, daarom hebben wij een uitgebreid introductieprogramma samengesteld waarmee wij nieuwe medewerkers meenemen in de missie en visie van Vivantes.

Na het tweedaagse introductieprogramma in het bestuurscentrum zul je op de derde dag op jouw werklocatie kennismaken met je buddy. Gedurende vijf dagen zal jij als nieuwe collega wegwijs worden gemaakt op de locatie, de diverse disciplines die er werkzaam zijn, diensten waarvoor je ingeroosterd wordt, is er aandacht voor praktische zaken, veiligheid en evaluatiemomenten.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Vivantes.