Mondriaan zoekt een

Traineeship voor verpleegkundigen en agogisch werkenden: Welkom bij Mondriaan!

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Wist je dat je als verpleegkundige of agogisch werkende ook van harte welkom bent bij Mondriaan voor een traineeship? Dit is een 2-jaar durend traject waarin je niet alleen de psychiatrie en onze doelgroepen goed leert kennen maar ook jezelf. Je ontdekt waar jouw kwaliteiten liggen en waar jij energie van krijgt. Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling staat voorop! Na afloop weet je goed wat bij jou past en ben je klaar voor een volgende stap: kiezen waar je het liefst werkt.

Grijp jij deze kans? Start dan in september met een traineeship!

Een traineeship is een mooie manier om de psychiatrie goed te leren kennen!
Mondriaan biedt geestelijke gezondheidszorg, preventie en verslavingszorg voor kinderen, volwassenen en ouderen en (trans) forensische psychiatrie. Gedurende een traineeship van twee jaar wissel je ieder half jaar van werkplek. Je start bijvoorbeeld op een afdeling van onze (trans)forensische zorg. Na zes maanden ga je door naar een volgende afdeling, bijvoorbeeld bij Kind & Jeugd, ouderenzorg of bij een beschermde woonvorm. Je maakt in ieder geval een zeer leerzaam en afwisselend rondje door onze organisatie! Lees meer over onze zorg en afdelingen op de Mondriaan website.

Voordat je op een afdeling start word je uiteraard wegwijs gemaakt en tijdens de gehele trainee-periode krijg je extra scholing, intervisie, begeleiding & coaching.

Voor wie?
Het traineeship voor verpleegkundigen/agogisch werkenden is een mooie kans voor jou als je in het bezit bent van een diploma mbo/hbo Verpleegkunde mét een geldige BIG-registratie of een relevant mbo/hbo agogisch diploma (bijvoorbeeld hbo Social Work of mbo Persoonlijk Begeleider specifieke doelgroepen) én 32 tot 36 uur per week beschikbaar bent. En niet te vergeten: we zoeken jóu omdat jij wel van een uitdaging houdt en over een flexibele werkhouding beschikt. Je bent geïnteresseerd, open en leergierig.

De voordelen van Mondriaan
Naast een prettige en professionele werkomgeving met heel veel leermogelijkheden krijg je bij Mondriaan een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €2.870,-- en maximaal €3.863,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 45 - CAO GGZ, kernfunctie agogisch werkende 2/verpleegkundige 2). Ook kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, ruime verlofregeling, een vitaliteitsbudget, sportieve mogelijkheden en meer! Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever. En je collega’s? Die gaan voor de beste zorg, zijn enthousiast en betrokken. Ze hebben aandacht voor onze cliënten én elkaar want werken bij Mondriaan doe je nooit alleen. Je doet het samen.

De voordelen van een traineeship
  • Je leert de GGZ goed kennen doordat je in twee jaar tijd veel ervaring opdoet bij verschillende afdelingen en met diverse doelgroepen;
  • Je ontwikkelt jouw persoonlijke vaardigheden en leert opgedane kennis toe te passen. In een veilige omgeving met veel persoonlijke aandacht, training en begeleiding groeit jouw zelfvertrouwen;
  • Je start met meerdere enthousiaste trainees. Door gezamenlijke trainingen en intervisies leer je elkaar goed kennen en kun je persoonlijke ervaringen met elkaar uitwisselen;
  • Na afloop ben je enorm gegroeid in je professionaliteit, heb je mooie carrière inzichten gekregen en weet je welke afdeling het beste bij jou past binnen Mondriaan.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Kijk voor meer informatie op onze Mondriaan website.

Is je interesse gewekt?
Solliciteer direct! Heb je nog vragen, bel dan naar Ingrid van Iperen, opleidingsadviseur en traineecoördinator:

T 06-27885407 of naar Mick van Bergen, recruiter: T 06-12011495.

Let’s Meet
Op 7 mei, 26 juni en 15 juli tussen 15.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom voor een informatief gesprek over een traineeship bij Mondriaan. Afspraak maken? Stuur een appje naar Mick van Bergen (zie 06 hierboven).

Solliciteren kan tot 31 juli 2024.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Indien van toepassing vragen wij je bij indiensttreding ook om een geldige BIG-registratie te overleggen.