Deel dit:

Jouw reis in de zorg start hier. In 730 dagen ontdek jij de wereld van de zorg in Noord-Limburg. Dat doe je vier keer een half jaar bij een van de deelnemende organisaties. Zo verzamel jij een rugzak vòl waardevolle ervaring in de zorg.

Ontdek het traineeship

Jouw reis start hier. Een uniek traineeship binnen de zorg in Noord-Limburg waarin jij binnen twee jaar kennis maakt met verschillende zorginstellingen.

Tijdens deze twee jaar ga je vier keer een half jaar aan het werk bij een van de organisaties in de regio. Jouw groei en ontwikkeling staat centraal. Zet je schrap voor de leukste 730 dagen van jouw carrière!

Hoe je jouw route vormgeeft? Dat bepaal je grotendeels zelf. Elk half jaar dompel je jezelf onder in de organisatie waar je op dat moment meeloopt. Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling staat hierbij centraal. Het halfjaar start met een kennismaking met de organisatie en het opstellen van een persoonlijk plan. Wat wil jij leren tijdens dit half jaar? Waar liggen jouw interesses? Elk half jaar ben je vervolgens 80% van de tijd bezig met werken en 20% besteed je aan je leerdoelen en persoonlijke ontwikkeling, doormiddel van workshops, trainingen en intervisiebijeenkomsten.

Om je op weg te helpen, koppelen we je aan een buddy. Hier kun je altijd op terugvallen en al je vragen bij kwijt. Je trekt daarnaast samen op met de andere trainees. Zorgen doe je immers niet alleen.

Jouw reis in het kort

  • Je start in oktober 2024
  • Je gaat 4x een half jaar aan de slag bij een van de organisaties
  • Organisaties waar je aan de slag gaat zijn voorlopig: Proteion, VieCuri, De Zorggroep en Vigo.
  • Jouw ambitie en leerdoelen bepalen jouw rol op de werkvloer
  • Je bepaalt deels zelf je ontwikkelprogramma
  • Leer van en werk samen met andere trainees

Start jouw reis hier!