Mondriaan zoekt een

Verpleegkundig Specialist bij FACT Maastricht

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor FACT Maastricht zoeken wij een enthousiaste, zelfstandige verpleegkundig specialist (28-36 uur p.w.). Je werkt mee aan de ambulante behandeling van volwassen patiënten met ernstig psychiatrische problematiek. Jij bent daadkrachtig, initiatiefrijk en beschikt over een groot inlevingsvermogen. Je houdt van afwisseling en maakt graag deel uit van een multidisciplinair team om te overleggen en van elkaar te leren.

Informatie
Je vindt het bovendien leuk om diagnostiek uit te voeren en je hierin verder te ontwikkelen.

Past deze functie bij jou?
Het FACT-team richt zich op patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen waaronder psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en/of verslavingsproblematiek. De behandeling is multidisciplinair, flexibel in intensiteit, assertief en outreachend. FACT is wijk gebonden hulpverlening waarbij verschillende disciplines uit het team binnen de thuissituatie werken.

Als verpleegkundig specialist (VS) coördineer je het behandelproces en stuur je de in- en externe afstemming aan waarbij het behandelplan centraal staat. Vakinhoudelijk lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en kwaliteit van zorgverlening. Jij bent goed in staat om zelfstandig te werken, je schakelt snel, bent flexibel, kunt goed omgaan met stress. Een actieve houding en een flinke ambitie is jou niet vreemd. En out-of-the-box denken en handelen? Dat doe je van nature.

Wat ga je doen?
Je bent in de eerste plaats verantwoordelijk voor de directe patiëntenzorg. Je initieert en regisseert als regiebehandelaar individuele behandelingen en stemt dit af binnen een multidisciplinair team;
  • Je hebt een proactieve rol in het verbeteren van de zorg;
  • Je coacht de andere disciplines binnen het team.

Wat zeggen onze collega’s?
Edo (teamcoach FACT): "Wat ik zoek in een collega? Een verbinder, die samen met het team de ontwikkeling doorzet. Iemand die doortastend is maar ook empathie toont, samenwerken is heel belangrijk."

"Nog een reden om bij Mondriaan te komen werken: Ieder team heeft een eigen secretaresse. Daar ben ik echt heel blij mee. Als team worden we ontzorgd, daarnaast speelt die ondersteuning een heel belangrijke rol in het zorgproces. Ik zou het niet meer willen missen!".

Dit neem je mee
  • Je hebt een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist;
  • Je hebt een geldige BIG-registratie;
  • Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid en flexibiliteit;
  • Je kunt omgaan met weerstanden en tegengestelde belangen;
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Je bent in het bezit van een auto.

Wat wij bieden
Een baan binnen dit team dat werkplezier garandeert. Het is een hecht team dat naadloos met elkaar samenwerkt; elk teamlid heeft een unieke positie binnen het team. Het team staat voor professionaliteit daarnaast werkt het doelgericht en efficiënt. Ook is er aandacht voor ontspanning, een aantal keer per jaar wordt er vrijblijvend activiteiten georganiseerd, zoals een uitje of een BBQ.

Geschikte kandidaten krijgen bij Mondriaan direct een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €4.785,-- en maximaal €6.264,-- (FWG 65 - CAO GGZ, kernfunctie VS). Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur. Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Heb je interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je een contact opnemen met Edo Rutten, teamleider FACT, bereikbaar op het nummer: 06-22562284.

Solliciteren kan tot 6 juni 2024.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Bovendien vragen we om een afschrift van het BIG-register en zullen er referenties opgevraagd worden.