Mondriaan zoekt een

Verpleegkundig specialist GGZ

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor het team Kliniek Behandelaren Maastricht zoeken wij voor de kliniek Volwassenenzorg een enthousiaste verpleegkundig specialist (28 – 36 uur p.w.). Jij pakt het voortouw, schakelt snel en neemt initiatief. Je bloeit op in een dynamische omgeving als de kliniek en hebt oog voor de mens achter het ziektebeeld. Klinkt jou dit goed in de oren? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Past deze functie bij jou?
Het Team Kliniek Behandelaren, waarvan je als verpleegkundig specialist onderdeel bent, richt zich op patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen waaronder psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en/of verslavingsproblematiek die voor behandeling zijn opgenomen in de kliniek. De behandeling is multidisciplinair, flexibel in intensiteit, assertief en gericht op herstel.

Als verpleegkundig specialist voer je samen met een psychiater de regie over de opnames. Je hebt een stevige persoonlijkheid en bent in staat om complexe situaties op te pakken met een relativerende, betrokken en positieve insteek. Het werken binnen onder andere een langdurige gesloten setting zie jij als een uitdaging.

Wat ga je doen?
  • Je bent op de eerste plaats verantwoordelijk voor de directe patiëntenzorg. Je initieert en regisseert als regiebehandelaar individuele behandelingen en stemt dit af binnen een multidisciplinair team;
  • Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de werkbegeleiding van de verpleegkundig specialisten GGZ i.o., die binnen het behandelteam kliniek werkzaam zijn, te verzorgen.

Dit neem je mee
  • Afgeronde opleiding Verpleegkundig specialist GGZ, geregistreerd in het Specialisten Register (VSR) en in het BIG-register;
  • Je hebt een coachende houding maar weet ook de touwtjes in handen te nemen wanneer dit nodig is;
  • Je bent een inspirator die kan overtuigen en enthousiasmeren;
  • Uitstekende sociale vaardigheden en mondelinge/schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Je hebt affiniteit met klinisch werken.

Wat wij bieden
Geschikte kandidaten krijgen bij Mondriaan direct een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €4.785,-- en maximaal €6.264,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65 - CAO GGZ, kernfunctie verpleegkundig specialist GGZ). Bovendien is er een jaarlijks budget ten behoeve van herregistratie-eisen. Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie en de afdeling kun je contact opnemen met Youri Cobben, RVE-manager Kliniek Volwassenen, bereikbaar op het nummer: 06-43555968, en/of Karoline Vangronsveld, manager Zorg, bereikbaar op nummer 06-51789891.

Solliciteren kan tot 21 mei 2024.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.