Mondriaan zoekt een

Verpleegkundig specialist GGZ -- High & Intensive Care

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor het team Kliniek Behandelaren Maastricht zoeken wij voor de High & Intensive Care (HIC) een enthousiaste Verpleegkundig specialist (28 – 36 uur p.w.). Jij pakt het voortouw, schakelt snel en neemt initiatief. De dynamiek van een HIC past bij je: het improviseren, snel schakelen en de flexibiliteit. Je maakt deel uit van een team, je kunt terugvallen op je collega’s, je staat er nooit alleen voor. Hebben we je interesse gewekt? Kom met ons kennis maken!

Past deze functie bij jou?
Op de HIC bieden we hoogwaardige intensieve klinische behandeling aan patiënten met een psychiatrisch ziektebeeld in crisis. Het doel is om de autonomie van de patiënt te herstellen op een moment van ernstige ontregeling. Patiënten komen acuut binnen, het is belangrijk om snel te schakelen, om de patiënt te stabiliseren. Het is dynamisch, maar je kunt in korte tijd veel bereiken, de patiënt perspectief bieden.

Op de HIC werk je samen met een team van onder meer verpleegkundigen, agogen, een tweede verpleegkundig specialist, twee AIOS, en meerdere psychiaters. Tevens heeft de kliniek volwassenpsychiatrie een manager Zorg met wie nauw samen wordt gewerkt. Bovendien is er een goede secretariële ondersteuning zodat jij je kunt focussen op wat je het liefst doet: je werk als verpleegkundig specialist op de HIC.

Wat ga je doen?
  • Je bent op de eerste plaats verantwoordelijk voor de directe patiëntenzorg. Je initieert en regisseert als regiebehandelaar individuele behandelingen en stemt dit af binnen een multidisciplinair team;
  • Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de werkbegeleiding van de verpleegkundig specialisten GGZ i.o. die binnen het behandelteam kliniek werkzaam zijn, te verzorgen;
  • Je bent breed inzetbaar binnen de kliniek Volwassenen in het kader van vervanging.

Dit neem je mee
  • Afgeronde opleiding Verpleegkundig specialist GGZ, geregistreerd in het Specialisten Register (VSR) en in het BIG-register;
  • Je hebt een coachende houding maar weet ook de touwtjes in handen te nemen wanneer dit nodig is;
  • Je bent een inspirator die kan overtuigen en enthousiasmeren;
  • Uitstekende sociale vaardigheden en mondelinge/schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Je hebt affiniteit met klinisch werken.

Wat wij bieden
Geschikte kandidaten krijgen bij Mondriaan direct een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €4.785,-- en maximaal €6.264,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65 - CAO GGZ, kernfunctie verpleegkundig specialist GGZ). Bovendien is er een jaarlijks budget ten behoeve van herregistratie-eisen. Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie en de afdeling kun je contact opnemen met Youri Cobben, RVE-manager Kliniek volwassenen, bereikbaar op het nummer: 06-43555968, en/of Karoline Vangronsveld, manager Zorg, bereikbaar op nummer 06-51789891.

Solliciteren kan tot 21 mei 2024.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.