Land van Horne zoekt een

Verpleegkundige

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Op Martinus bieden we alle vormen van ouderenzorg onder één dak.
Op dit moment zijn er mogelijkheden op de afdeling Kleinschalig wonen.
Kleinschalig wonen bestaat uit 5 sfeervolle groepswoningen. In een groepswoning wonen acht cliënten. Iedere groepswoning is gericht op een specifieke zorgvraag.
Wij bieden hier intensieve zorg aan ouderen met dementie of lichamelijke (ouderdom)klachten. In deze setting maak je deel uit van één collegiaal team, maar ben je werkzaam op alle 5 de afdelingen, waardoor je dynamiek én scherpte blijft houden in je werk.

Wat je functie inhoudt Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleging, verzorging en begeleiding van onze cliënten en signaleer je bijzonderheden op basis van je verpleegkundige deskundigheid. Indien nodig stel je verpleegkundige interventie vast.
Je coacht de andere medewerkers binnen jouw team en geeft advies, instructie en voorlichting en zie je toe op de kwaliteit van zorg binnen je afdeling.
Je begeleidt leerlingen en stagiaires en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling/innovatie van het zorgproces binnen de werkeenheid c.q. cluster en participeert in zorginhoudelijke projecten.

Wat wij vragen We zijn op zoek naar een gedreven collega, die stevig in zijn / haar schoenen staat en mee wil bouwen aan een krachtig team binnen Martinus in Weert. Door de diversiteit van de afdeling(en) is er veel ruimte om aan te geven waar jíj energie van krijgt en wat bij jou past.
Daarnaast ben je in het bezit van je Verpleegkundige diploma MBO niveau 4 en BIG geregistreerd. Je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel, want je vervult een belangrijke rol binnen het team en begeleidt hierbij medewerkers, stagiaires en leerlingen. Zo leer je van elkaar en blijf je scherp. Samen vormen jullie een onmisbaar team binnen Land van Horne. Een uitdaging ga jij niet uit de weg. Zie jij verbeterpunten? Dan laat je het weten en maak je het bespreekbaar. Samen ontwikkelen en verbeteren we de zorg continu.

Wat wij je bieden We weten dat we best veel vragen. Maar we bieden dan ook een leuke, dynamische en interessante functie met veel uitdagingen voor een professionele Verpleegkundige.
  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden en je uren worden samen met jou bepaald.
  • De functie is ingeschaald in FWG45 en ligt tussen € 2.858,27 en € 3.848,27 bruto per maand op basis van 36 uur gemiddeld per week. Inschaling op basis van werkervaring.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?
Leuk! Reageer dan op deze vacature en dan drinken we graag een kop koffie met je.
Heb je nog vragen? Dan kun je even contact opnemen met Bert Beunen, teamleider. T: 088-9878276.

Meer info. over de locatie? Check de link: Zorgcentrum Martinus Weert (landvanhorne.nl)