Mondriaan zoekt een

Verpleegkundige - Klinische behandelafdeling Weidezicht

Dienstverband

30 uur per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor onze klinische behandelafdeling Weidezicht in Heerlen zijn wij op zoek naar een flexibele en zelfstandige verpleegkundige 1 of verpleegkundige 2 (32-36 u/w). Zet jij je graag in voor kwetsbare volwassenen? Sluit je dan aan bij een fijn team waar gewerkt wordt met eigen verantwoordelijkheid en collega’s elkaar ondersteunen. Samen gaan we voor de beste zorg. Kom je kennismaken?

Informatie
Aan de rand van het terrein van Mondriaans hoofdlocatie in Heerlen liggen zes huizen. Drie daarvan vallen onder de klinische behandelafdeling Weidezicht (onderdeel van de sector Intensieve Zorg). Weidezicht biedt 24-uurs klinische, specialistische zorg aan volwassenen met een psychiatrische aandoening. In ieder huis verblijven vier patiënten met een wisselende begeleidingsintensiteit, naar behoefte van de patiënt.

Past deze functie bij jou?
Als verpleegkundige geef je invulling aan verpleegkundige diagnostiek, begeleiding en crisisinterventie. Je werkt samen met jouw multidisciplinaire team, evenals met de familie en naasten van de patiënt. In een stimulerende en dynamische leer- en werkomgeving kun jij jouw kennis en vaardigheden ontwikkelen.

Wat ga je doen?
  • Je houdt je bezig met het opstellen, coördineren en uitvoeren van het integrale verpleegkundige proces voor een aantal aan jou toegewezen patiënten die intensieve en complexe zorg nodig hebben;
  • Vanuit jouw professionele verantwoordelijkheid signaleer je, initieer je en schep je voorwaarden voor verbeteringen en innovaties in de zorgverlening, de methodiekontwikkeling en de ontwikkeling van werkprocessen;
  • Je ondersteunt het beleid van de organisatie met betrekking tot zowel het arbeids- en therapeutisch milieu alsmede het woon- en leefklimaat;
  • Je werkt in verschillende diensten. De ochtenddienst is van 07.30-15.30 uur en dan werk je met 2 à 3 collega's. De avonddienst is van 14.00-22.00 uur en dan werk je vanaf 15.30 uur alleen; bij calamiteiten ondersteunt jouw collega die verantwoordelijk is voor de andere drie woningen.
Dit neem je mee
  • Mbo-/hbo-diploma Verpleegkunde;
  • Relevante werkervaring in de psychiatrie, veel affiniteit en ervaring met de complexe volwassen psychiatrische doelgroep;
  • Kennis van psychopathologie en somatiek;
  • Een flexibele werkhouding;
  • Je vindt het leuk en een uitdaging om in een dynamische, soms hectische werkomgeving te functioneren;
  • Je bent proactief en gericht op samenwerking, zowel binnen als buiten de organisatie. Je hebt de vaardigheid om met alle disciplines samen te werken.
Wat wij bieden
Wij bieden geschikte kandidaten meteen een vast contract. Het salaris bedraagt min. €2.600,-- en max. €3.536,-- (FWG 45 - CAO GGZ, kernfunctie GGZ- verpleegkundige 2) of min. €2.944,-- en max. €3.902,-- FWG 50 - CAO GGZ, kernfunctie GGZ-verpleegkundige 1). Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever beneden op deze pagina.

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Sabine Dukers, afdelingshoofd, bereikbaar via het secretariaat op het nummer: 088-506 6936.

Heb je interesse, stuur dan vóór 17 april 2023 je reactie via de sollicitatiebutton.

Na een kennismakingsgesprek behoort een meeloopochtend tot de mogelijkheden.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.