De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige of Verzorgende IG nachtdienst IEP

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venray

Werkvelden

Ouderenzorg
Werken bij het IEP in Venray betekent dynamiek, uitdaging en continue ontwikkeling. Heb jij lef en ben je klaar voor een hele toffe uitdaging?

Wat ga je doen?
Samen de kennis, samen de zorg. Daar staat deze unieke samenwerking voor.

Het IEP in Venray bestaat uit 2 afdelingen met ieder ruimte voor 9 cliënten. Als er sprake is van een crisissituatie van zeer ernstig probleemgedrag in combinatie met dementie kunnen cliënten hier tijdelijk terecht (gemiddeld 3 maanden). Met jouw expertise, observaties, analyse en interventies in de nacht lever je een belangrijke bijdrage aan het behandelproces. Samen met je collega’s zet je je in voor de best mogelijke behandeling voor de cliënten. Waarna de situatie wordt gestabiliseerd en de onrust, angst of boosheid wordt verminderd. Wow, weer gelukt, dat geeft energie! Het vervolgtraject stemt het multidisciplinaire team samen met alle betrokkenen af. Na een intensieve behandeling bedankt de familie je voor het fijne contact. Jij maakt verschil, en dat wordt gewaardeerd!

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken in het expertteam van het IEP betekent dat je blijft ontwikkelen. Het IEP is een expertisecentrum, in doorontwikkeling, voor mensen met dementie en zeer ernstig probleemgedrag (D-ZEP) met een provinciale en zelfs landelijke functie. Het IEP Venray loopt hierin voorop. Daarom investeert De Zorggroep in jou! Je krijgt de mogelijkheid om interessante opleidingen en scholingen te volgen, zoals fysieke agressie hantering en intensieve vaardigheidstraining in interactie met mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen.

We schalen je in op basis van de cao VVT, als Verzorgende IG kom je in FWG 35 (maximaal € 3.256,53) en als Verpleegkundige niveau 4 in FWG 45 (maximaal € 3.848,27) bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Als nachtzorg medewerker ben je onderdeel van een groot team dat bestaat uit ongeveer 30 collega’s, waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Je kan in deze functie minimaal 24 en maximaal 36 uur werken. Je werkt ook af en toe een dag of avonddienst om zo behandelprocessen te kunnen blijven volgen.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van het IEP is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste collega in de nachtdienst?
Gedurfd, gedreven en oprecht. Dát zijn de kernwaarden van De Zorggroep, en zo ga jij te werk! Je beschikt over een gezonde dosis humor en ben je een echte aanpakker, jouw collega’s kunnen op je rekenen. Ook wanneer er een escalatie is sta jij je mannetje. Je bent in staat om kritisch te reflecteren, op jezelf, maar ook op collega’s. Zo halen jullie als team het beste in elkaar naar boven!
Verder:
  • Je bent gediplomeerd Verpleegkundige of Verzorgende IG
  • Reageer je als Verpleegkundige, dan ben je BIG geregistreerd
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep van het IEP en wilt jezelf verder verdiepen in kennis van dementie en psychiatrie

Be je werkzaam als Agoog? Ook dan gaan we graag het gesprek met je aan om naar de mogelijkheden te kijken.

Enthousiast geworden?
Wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van dementiezorg en psychiatrie? Dan is werken bij het IEP echt iets voor jou en leren we je graag kennen. Solliciteer direct via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer informatie over het IEP? Neem dan contact op met Carla de Swart via carla.de.swart@dezorggroep.nl.

Onze recruiter Sharon Haulussy vertelt je graag meer over de sollicitatieprocedure en is te bereiken via sharon.haulussy@dezorggroep.nl. Wil je eerst meer weten over dementie en zeer ernstig probleemgedrag, kijk dan op de site www.dzep.nl.

Tijdens de sollicitatieprocedure kunnen je gegevens gedeeld worden met onze partnerorganisaties.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5150 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.