Sevagram zoekt een

Verzorgende IG binnen Valkenheim in Valkenburg

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Verzorgende IG binnen Valkenheim in Valkenburg
Maak deel uit van ons hechte team dat warme zorg verleent en waar we elke dag samen een verschil maken in het leven van onze bewoners met dementie.

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Onze locatie Valkenheim in Valkenburg is na de gevolgen van de overstromingen in 2021 volledig vernieuwd en uitgebreid. De locatie is opgebouwd uit kleinschalige woonvormen van 12 tot 24 bewoners. Hierdoor kunnen we onze medewerkers inzetten op een afdeling die goed bij hen past. Samen geven we iedere dag verder vorm aan het nieuwe Valkenheim waarbij we medewerkers uitdagen om mee te denken over hoe we zorg en welzijn voor onze bewoners zo optimaal mogelijk kunnen blijven inrichten om zo een fijn en warm thuis voor hen te creëren.

Jouw baan als verzorgende IG binnen Valkenheim in Valkenburg
Als je onze collega’s vraagt waarom zij zo graag bij Valkenheim werken, gaan hun ogen stralen en beginnen ze vol passie te vertellen hoe fijn en warm de locatie is. Over de echte aandacht voor de mensen die er wonen. Over de goede samenwerking met collega’s uit de verschillende disciplines en de professionele zorg. Over bijzondere welzijnsactiviteiten die elke dag plaatsvinden. Binnen Valkenheim wordt het gewende leven van onze bewoners zoveel mogelijk voortgezet. Doordat jij de bewoners op jouw afdeling als geen ander kent, ken jij hun levensverhaal en zet jij je hier optimaal voor in. Heeft meneer Leerdam in zijn jongere jaren altijd graag muziek gemaakt? Dan weet jij dit mee te nemen in zijn dagelijkse leven binnen Valkenheim! Dit zorgt ervoor dat jij als gedreven en bevlogen zorgmedewerker met passie en plezier werkt en dit straal jij ook uit naar onze bewoners.

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Valkenheim in Valkenburg?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 06 28 49 58 51 om direct een afspraak te maken om eens een dagje mee te komen lopen.

Heb je eerst nog wat vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Hans Tasma 06 10 36 83 95 of Isabelle Hermans 06 39 08 37 93, Teammanagers zorg.