De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG Geriatrische Revalidatie (GRZ) Vita Nova

Dienstverband

0 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Thuiszorg
Revalideren is leren en dat weet jij als geen ander. Laat jij de cliënt het zoveel mogelijk zelf doen, maar ben je er als hij of zij je nodig heeft?

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral voor inzet is het herstel van de cliënten zodat zij uiteindelijk weer thuis zelfstandig kunnen leven. Vaak zijn het alledaagse zaken die de cliënten tijdens hun revalidatie opnieuw moeten leren, zoals lopen of praten. Jij bent als verzorgende IG actief motiverend en stimulerend in het dagelijks revalidatieproces en voert waar nodig verzorgende IG handelingen uit. Als spil in de uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten voer je de juiste gesprekken en ben je een kei in communicatie. Dat maakt jouw werk lekker dynamisch!

Je werkt in een multidisciplinair team, en werkt dus geregeld samen met collega's zoals fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, diëtisten en psychologen. Uiteraard zijn ook de mantelzorgers nauw betrokken bij het revalidatieproces. Zo kun je van elkaar leren en de cliënt het beste revalidatietraject bieden.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Uren in overleg
Wil je jezelf verder ontwikkelen? Daar worden we blij van! We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van ons Revalidatiecentrum Vita Nova is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG Revalidatiecentrum Vita Nova?
Jij weet de balans te vinden tussen "zorgen voor" en "zorgen met je handen op je rug"; juist in een revalidatietraject is dit cruciaal! Soms stimuleer je mensen om net dat stukje verder te lopen, andere momenten weet je dat iemand te snel gaat en moet je hem of haar juist afremmen. Met jouw empathie zit het dus wel goed. Verder ben je een echte teamspeler, samen gaan jullie voor het optimale resultaat tijdens de revalidatie en daar krijg je energie van! Je bent sterk in organiseren, hebt een goede luisterhouding en houdt van het dynamische werk in het Revalidatiecentrum Vita Nova. Het kan soms een echte uitdaging zijn om het juiste traject uit te stippelen, maar met jouw flexibiliteit en creativiteit, en die van jouw collega's, komt het altijd in orde.

Je bent een:
  • gediplomeerd Verzorgende IG
  • Verzorgende IG met kennis van/ervaring met revalidatie en het revalidatie klimaat
Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee. Onze recruiters Evelien Smeets & Karin Ronckers vertellen je graag meer over het werk van een verzorgende IG bij Vita Nova en zijn te bereiken via Evelien.Smeets@dezorggroep.nl of Karin Ronckers@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.