Sevagram zoekt een

Verzorgende IG Hospices (palliatieve zorg)

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Valkenburg a/d Geul Mechelen

Werkvelden

Eerstelijnszorg
Het tactisch bij elkaar brengen van gast en familie is heel belangrijk in jouw rol als verzorgende IG binnen de palliatieve zorg

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Van onschatbare waarde zijn in de laatste levensfase van onze gasten. Daar zorgen we voor binnen ons hospice. Samen met je collega’s verpleegkundigen, verzorgenden en de ondersteuning van vrijwilligers bied jij 24-uurs palliatieve terminale zorg. Je draagt bij aan het creëren van een liefdevol thuis voor ernstig zieke mensen wanneer verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving niet meer mogelijk is.

We hebben momenteel een positie vrij binnen ons hospice in Mechelen en een positie binnen ons hospice in Valkenburg.

Jouw baan als verzorgende IG binnen ons Hospice in Mechelen of Valkenburg
Naast de lichamelijke verzorging is er binnen de hospices veel aandacht voor de geestelijke, spirituele zorg en begeleiding van onze gasten en familie. Jij hebt hier aandacht voor en biedt de ondersteuning die zij nodig hebben. Op een respectvolle wijze weet jij te bemiddelen en een luisterend oor te bieden voor de gast en hun naasten. In deze functie hebben we op dit moment mogelijkheden voor maximaal 24 uur per week. Je werkt in wisselende diensten waarvan ongeveer 1 blok nachtdienst per maand (z'n 3/4 diensten).

Al enige ervaring met palliatieve zorg is voor ons een grote pré, maar geen absolute vereiste. Wel vinden we het belangrijk dat klinisch redeneren een van jouw sterke punten is!

Wil jij solliciteren op deze vacature binnen ons Hospice in Mechelen of Valkenburg?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 06 28 49 58 51 om je interesse kenbaar te maken.

Heb je eerst nog wat vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Teammanager Nicole Winkel-Peters 06 14 35 34 08.