Cicero Thuis zoekt een

Verzorgende IG in de wijk - Cicero Thuis (12-32 uur per week)

Dienstverband

12-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Vind je het als verzorgende IG heerlijk om zelfstandig op pad te gaan in de thuiszorg? En weet jij onze cliënten optimale zorg te bieden in hun eigen omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou als verzorgende IG voor 12 tot 32 uur per week! Elk bezoek aan een cliënt is anders, dat maakt het werk divers en uitdagend.

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG in de thuiszorg zorg jij ervoor dat cliënten de verzorging en aandacht krijgen die nodig is. Samen met je collega’s van het wijkteam, zorg je voor passende ondersteuning die het mogelijk maakt dat onze cliënten langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Door liefdevolle aandacht te geven kun jij ervoor zorgen dat onze cliënten iedere dag weer uitkijken naar jouw komst.

Als je veranderingen ziet op sociaal of fysiek gebied dan maak je die bespreekbaar bij je cliënt, zijn of haar naasten en met je wijkteam. Dan kan er samen gezocht worden naar een goede oplossing. Zo bouw je aan een vertrouwensrelatie met je cliënten, hun naasten en eventuele andere zorgprofessionals.

Kortom, een uitdagende functie met groeimogelijkheden.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren: functiegroep 40 (minimaal € 2.536,95 bruto per maand en maximaal € 3.502,58 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 •  Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare cliënten.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG.
 • Je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister.
 • Je hebt affiniteit met ouderenzorg en bij voorkeur ervaring in de thuiszorg.
 • Je beschikt over tact, inlevingsvermogen, hulpvaardigheid in de dagelijkse contacten met cliënten, familie en/of relaties van de cliënt
 • Je kunt goed samenwerken en stimuleert en motiveert zowel cliënten als collega’s.
 • Je werkt probleemoplossend en kunt prioriteiten stellen in de verzorging.
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt zowel vroege als late diensten).
 • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

Waar kom je te werken?

Cicero Thuis is een thuiszorgorganisatie, die onderdeel is van Cicero Zorggroep. Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

De teams van Cicero Thuis staan klaar om zorg te bieden aan zo’n 1.500 cliënten in een groot gebied in Zuid-Limburg, van Parkstad tot de Westelijke Mijnstreek tot aan het Heuvelland. Cicero Thuis levert hulp bij het huishouden, verzorging, verpleging en begeleiding, casemanagement dementie, gespecialiseerde thuisbegeleiding en dagvoorzieningen.

Direct solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in! We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.