Land van Horne zoekt een

Verzorgende IG - nachtdiensten ook mogelijk

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Quote zorgmedewerker

“Het kunnen bieden van zorg aan iemand die dat nodig heeft, het contact met mensen en het bijdragen van kwaliteit van leven voor een ander is het mooiste wat er is!”
In Zorgcentrum Martinus, gelegen in hartje Weert, bieden we alle vormen van ouderenzorg onder één dak.
Op dit moment zijn er mogelijkheden:
  • Op de afdeling Kleinschalig wonen én
  • Op Kleinschalig wonen, in de nachtdienst.

Kleinschalig wonen (KSW) bestaat uit 5 sfeervolle groepswoningen. In een groepswoning wonen acht cliënten. Iedere groepswoning is gericht op een specifieke zorgvraag. Wij bieden hier intensieve zorg aan ouderen met dementie (belevingsgerichte PG) of lichamelijke ouderdomsklachten (somatiek en verzorging). In deze setting maak je deel uit van één collegiaal team, maar ben je werkzaam op alle 5 de afdelingen, waardoor je dynamiek én scherpte blijft houden in je werk.

Wat je functie inhoudt Eigenlijk hoeven we jou eigenlijk helemaal niet te vertellen wat jouw functie en vak inhoudt, maar in grote lijnen:
  • Als Verzorgende lever je een belangrijke bijdrage aan het welzijn, de verzorging en begeleiding van de cliënten aan de hand van de daarvoor geldende protocollen.
  • Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen van de zorgplannen en observeert cliënten, verricht verpleegtechnische handelingen, verstrekt medicatie en ziet toe op het juiste gebruik ervan, assisteert behandelaars en je begeleidt, stimuleert en motiveert cliënten bij ADL-activiteiten.
  • Je hebt een belangrijke bijdrage aan het toezicht op de kwaliteit van zorg, draagt zorg voor de rapportages en begeleidt en informeert cliënten, familie en relaties van cliënten.
  • Ook begeleid je leerling-verzorgenden.

Wat wij vragen
We zoeken collega's die het diploma Verzorgende IG op zak hebben, maar ook met een Verzorgende C diploma nodigen wij je uit om te solliciteren. Daarnaast is het belangrijk wanneer je empathisch bent en goede voelsprieten hebt waardoor je goed aanvoelt of de zorgbehoefte van jouw cliënt veranderd. En als dat zo is, dan weet jij welke stappen je moet nemen. Kortom, jij bent ontzettend belangrijk in het zorgproces. Voor de cliënt die op jou steunt én voor het team ben jij een waardevolle collega. Ieder heeft zijn eigen talent en inbreng en samen vormen jullie een onmisbaar team binnen Land van Horne. Sámen zetten jullie de schouders eronder om de zorg naar een hoger niveau te tillen.

Wat wij je bieden Belangrijk werk op een gezellige, warme en echt Weerter locatie!
- Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden en je uren worden in overleg met jou bepaald.
  • De functie is ingeschaald in FWG35 en ligt tussen € 2.466,72 en € 3.256,53 bruto per maand op basis van 36 uur gemiddeld per week. Inschaling op basis van werkervaring.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Interesse?Leuk! Reageer dan op deze vacature en dan drinken we graag een kop koffie met je! Heb je nog vragen? Neem dan gewoon even contact op met Bert Beunen, teamleider Martinus op T: 088-987 8276.

Meer info. over de locatie? Check de link: Zorgcentrum Martinus Weert (landvanhorne.nl)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.