Sevagram zoekt een

Verzorgende IG Ter Eyck

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Wil jij de kwaliteit van zorg en welzijn op de kaart zetten binnen onze afdeling woonzorg? Dan is dít je kans!
Wij zoeken voor locatie Ter Eyck een:

Locatie Ter Eyck
Onze locatie ligt midden in hartje Heerlerheide, omgeven door een mooi centrum met alle noodzakelijke winkels rechtstreeks bereikbaar vanuit het zorgcentrum via een loopbrug over de openbare weg. Het gebouw is ruim van opzet, er is veel lichtinval en er is gebruik gemaakt van lichte kleuren. De kamers van de woonzorgafdeling hebben allen een apart slaapgedeelte; hetgeen door onze bewoners als zeer prettig wordt ervaren.

Onze 118 bewoners hebben intensieve verzorging nodig of wonen vanwege hun dementie in een kleinschalig woongroep met een gezamenlijke woonkamer met keuken waarin de gastvrouw de bewoners helpt met het nuttigen van de maaltijden en tevens een aanspreekpunt is voor familie.

Ter Eyck heeft een actieve rol in de wijk. De huisarts en fysiotherapeut hebben een ruimte in het gebouw waardoor dit ook toegankelijk is voor mensen vanuit de wijk.
Op Ter Eyck zetten we ons gezamenlijk in voor onze bewoners, iedereen vanuit zijn eigen vakgebied maar met elkaar maken we toch de verbinding om gezamenlijk dezelfde saamhorigheid uit te dragen, maar zeker ook uit te stralen.

Jouw baan als verzorgende IG
Bij ons verleen je kwalitatieve, warme zorg waar voldoende tijd en aandacht voor de bewoner écht centraal staan. De somatische en pg zorg kan uitdagend zijn en biedt tegelijkertijd ruimte om echt een band op te bouwen met bewoners. Vanuit je “klantkennersrol” als verzorgende IG ben je dan ook aanspreekpunt voor een aantal bewoners en hun familie. Daarnaast krijg jij de ruimte om je bij ons verder te specialiseren tot aandachtsfunctionaris. Dit zorgt ervoor dat jij de beste mensgerichte zorg en welzijn kunt leveren voor onze bewoners. Hierbij hou je rekening met eigen leefgewoontes die in samenspraak vraaggericht worden aangeboden om het thuisgevoel te evenaren.

Matchen we?
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken.
  • Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
  • Sevagram is een gecertificeerde Planetree organisatie.