Sevagram zoekt een

Verzorgende IG (vaste nachtdienst) locatie Tobias

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Korte omschrijving
De druk in de zorg is hoog, dat weet jij als geen ander. Samen pakken we ons bij elkaar. Samen met je collega’s, voor onze cliënten, hun families (of vrienden) en voor jou! Zo zorgt Sevagram als Planetree gecertificeerde ervoor dat de zorg van vandaag, morgen nog beter is.

Functie omschrijving
Dit doen we met een luisterend oor, warm hart en oog voor onze bewoners en hun familie, om op deze manier een vertrouwensrelatie richting elkaar te kunnen opbouwen. Als Verzorgende IG fungeer jij als het eerste aanspreekpunt. Dit zorgt ervoor dat jij weet wat er speelt en je hier zo goed mogelijk op kunt inspelen.

Ook richting collega’s en leerlingen neem jij je verantwoordelijkheid. Je dient als vraagbaak en onderhoudt de contacten met de artsen. Regelmatig neem je de rol van klantkenner voor je rekening waarbij jij gedurende de dienst eindverantwoordelijkheid draagt voor het gehele zorgproces. Daarin krijg jij de vrijheid om zaken naar eigen inzicht aan te pakken en stimuleren we inbreng van nieuwe ideeën!

Werken vanuit je hart. Natuurlijk willen wij vanuit Sevagram dat jij helemaal op jouw plek zit! Hoe we dat doen? Door te luisteren! We kijken naar jouw wensen als het om uren, diensten of doorgroeimogelijkheden gaat. Want bij Sevagram hebben we als moto: Alles wat je aandacht geeft, groeit! En dit past precies bij onze Planetree visie.

Tobias. Als Verzogende IG’er kom je bij Tobias in een ervaren en gemotiveerd team terecht. Tobias heeft in totaal 104 plaatsen voor ouderen met dementie die niet meer (geheel) voor zichzelf kunnen zorgen. De kamers zijn hier verdeeld over vier etages, elk met een eigen 'leefstijl'. Etage 1 is landelijk ingericht, etage 2 heeft een klassieke uitstraling, etage 3 heeft een stadse indeling, terwijl etage 4 vooral cultuur ademt. Als Verzorgende IG’er ga je over alle afdelingen werken.

Functie eisen
  • Jij staat sterk in je schoenen en weet het hoofd koel te houden in drukke en acute situaties;
  • Je hebt affiniteit met de zorg voor mensen met dementie;
  • Je werkt graag binnen een afdeling wat zijn eigen huiselijke karakter heeft en waar voldoende doorgroeimogelijkheden zijn;
  • Je wilt graag vast de nachtdienst werken;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma verzorgende IG niveau 3.

Waar kun jij op rekenen?
  • Een contract voor 24 uur met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Salaris volgens FWG 40 cao VVT (maximaal € 3.159,64 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur);
  • Een team van enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken. Jij bent hierin van harte welkom!
  • Sevagram is een grote organisatie. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, een mooi pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Pak deze kans en solliciteer!
Ben jij nieuwsgierig geworden? Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer met je CV of neem contact op met onze recruiter Mirte Hoop. Je mag ons bellen, appen of mailen via 06 28 49 59 39 of mirte.hoop@sevagram.nl
Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we om de sollicitatie verder persoonlijk op te pakken.

Spreken we je snel?