Sevagram zoekt een

Verzorgende IG woonzorg bij Dr. Ackenshuis in Gulpen

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg
Verzorgende IG afdeling woonzorg bij Dr. Ackenshuis in Gulpen
Jouw zorghart gaan sneller kloppen voor de doelgroep somatiek waarbij jij je helemaal op je plek voelt binnen een locatie waar het “dorp gevoel” duidelijk merkbaar is!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Jij gaat aan de slag binnen locatie Dr. Ackenshuis. Dit is een groter huis met 134 bewoners dat onderverdeeld is in verschillende afdelingen gericht op woonzorg of dementiezorg. Iedere afdeling kent zijn eigen huiselijke karakter en gezelligheid. Het is een warme, dorpse locatie die bekend staat om haar “gemoedelijke sfeer” en waar collega’s elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken! Jij gaat aan de slag binnen het team van afdeling Karsveld. Hier wonen bewoners met een somatische zorgvraag.

Jouw baan als verzorgende IG binnen Dr. Ackenshuis in Gulpen?
Als verzorgende IG ga je werken in een team met vaste en ervaren collega’s. Jij verleent kwalitatieve, warme zorg waar voldoende tijd en aandacht voor de bewoners écht centraal staan! De bewoners zijn divers en qua zorgvraag vaak ook uitdagend. Niet alleen de bewoner staat centraal binnen Karsveld maar ook de medewerker! We kijken naar waar jouw kracht ligt en geven je de ruimte om mee te denken over zorg en welzijn en ideeën verder vorm te geven.

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Sevagram Gulpen?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een WhatsApp bericht sturen naar Meline (Recruiter) op 06 42 19 20 24.

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanager Bea (06 39 26 56 92) vertelt je graag meer!