Land van Horne zoekt een

Verzorgende IG / woonzorgbegeleider - accent op de nachtdienst is ook mogelijk

Dienstverband

20 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Aan de rand van Weert ligt het landelijk en comfortabel gelegen woonzorgcentrum Hushoven. We bieden verschillende vormen van ouderenzorg aan nl.:
 • 3 groepswoningen KSW voor ouderen met dementie (PG)
 • appartement voor ouderen met lichamelijke klachten (somatiek)
 • Daarnaast bieden we thuiszorg in de huurappartementen.

We hebben verschillende mogelijkheden en we kijken graag samen met jou, wat het beste bij jou past.
 • Verzorgende IG afdeling KSW PG
 • Verzorgende IG afdeling KSW PG met accent op de nachtdienst

Wat je functie inhoudt
Eigenlijk hoeven we jou helemaal niet te vertellen wat jouw functie en vak inhoudt, maar voor de zekerheid nog even in het kort:
 • Als verzorgende lever je een belangrijke bijdrage aan welzijn, verzorging en begeleiding van de cliënten aan de hand van de daarvoor geldende protocollen.
 • Ook ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van de zorgplannen en observeer je cliënten, verricht je verpleegtechnische handelingen, je verstrekt medicatie en ziet toe op het juiste gebruik ervan, je assisteert behandelaars en je begeleidt, stimuleert en motiveert cliënten bij ADL-activiteiten.
 • Je ziet toe op de kwaliteit van zorg, draagt zorg voor de rapportages en begeleidt en informeert cliënten, familie en relaties van cliënten. Ook begeleid je leerling-verzorgenden.

Wat wij vragen
Een open deur, maar toch: wij zoeken collega's die het diploma Verzorgende (IG) op zak hebben. Het is belangrijk als je voelsprieten hebt waarmee je aftast of de zorgbehoefte van jouw cliënt niet is veranderd. Is dat wel zo? Dan weet jij welke stappen je moet ondernemen. Kortom, jij bent ontzettend belangrijk in het zorgproces. Voor de cliënt die op jou steunt en voor het team ben jij een waardevolle collega. Ieder heeft zijn eigen talent en inbreng en samen vormen jullie een onmisbaar team binnen Land van Horne. Samen zetten jullie de schouders eronder om de zorg naar een hoger niveau te tillen.

Wat wij je bieden
Belangrijk werk op een gezellige locatie!
 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden en je uren worden samen met jou bepaald.
 • De functie is ingeschaald in FWG35 en ligt tussen € 2.466,72 en € 3.256,53 bruto per maand op basis van 36 uur gemiddeld per week. Inschaling op basis van werkervaring.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
 • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?
Leuk! Reageer dan even op deze vacature en we drinken graag een kop koffie met je! Heb je nog vragen? Dan kun je even contact opnemen met de teamleider Yvonne Smolenaers, T. 088 987 82 93

Meer informatie over locatie Hushoven. Klik op bijgevoegde link: Woonzorgcentrum Hushoven Weert (landvanhorne.nl)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.