Parc Imstenrade zoekt een

Vrijwilliger facilitair

Dienstverband

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Ben jij technisch aangelegd en vind je het fijn om lekker actief bezig te zijn? Dan is de rol van Vrijwilliger Facilitair bij Vitalis iets voor jou. Geen dag is hetzelfde.

Dit ga jij doen
Als Vrijwilliger Facilitair heb je een afwisselend takenpakket.
 • Je spoelt de waterleidingen
 • Je verricht (lichte) werkzaamheden in de tuin
 • Je verricht montage- en reparatiewerkzaamheden die binnen de veiligheidsnorm vallen
 • Je ondersteunt bij het opbouwen van podia en installaties bij grotere evenementen en activiteiten

We gaan ervan uit dat je zelfstandig kunt werken. Maar natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je maakt meestal deel uit van een klein team. Ook is er een vaste contactpersoon bij wie je terechtkunt met vragen of opmerkingen.

Wij vinden het erg belangrijk dat het vrijwilligerswerk aansluit bij jouw kwaliteiten en interesses. Daarom matchen we jouw wensen en talenten met de vragen en wensen van de ouderen. Doel is dat jij straks met plezier naar je werk gaat.

Dit breng jij mee
Je vindt het fijn om met ouderen te werken en denkt altijd in oplossingen. Je bent betrokken, sociaal en een échte aanpakker. Door de aard van je werkzaamheden is het belangrijk dat je:
 • handig bent
 • interesse hebt in techniek

Dit bieden wij
Kom je als vrijwilliger bij Vitalis werken? Dan kun je rekenen op:
 • een vrijwilligersovereenkomst en een WA-verzekering
 • een vrijwilligersvergoeding
 • workshops en (online) trainingen via de Vitalis Academie
 • goede begeleiding
 • leuke attenties gedurende het jaar

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.

Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.

Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.

Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.