Mondriaan zoekt een

Vrijwilliger voor Mondriaan: Hulp bij het begeleiden naar therapie

Dienstverband

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor locatie Wijerode in Heerlen zoeken we een vrijwilliger die het leuk vindt om onze cliënten van Wijerode (GGZ voor Ouderen) te begeleiden naar therapie, de kapper of een kopje koffie drinken.

Informatie
Een ex-patiënt: “Zelf heb ik fijne herinneringen aan de vrijwilligers die op de afdeling kwamen. Zij kijken niet zozeer naar je stoornis, maar naar wie je bent. Ze praten met je van mens tot mens en dat is zo wezenlijk.”

Wat bieden wij?
Wij vinden het bijzonder dat je belangeloos een gedeelte van je vrije tijd aanbiedt. Daar staat natuurlijk een heleboel waardering tegenover, maar ook de voldoening die je er uithaalt. Je ontmoet collega-vrijwilligers, doet ervaring op en ontdekt waar je goed in bent.

Waar je op mag rekenen zijn verder natuurlijk een reiskostenvergoeding en een attentie op de Dag van de Medewerker. Maar ook een eindejaarsgeschenk en een uitnodiging voor Mondriaan activiteiten.

Heb je interesse?
Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij Mondriaan, neem dan contact op met de coördinator via vrijwilligerswerk@mondriaan.eu en plan een kennismakingsafspraak.