Mondriaan zoekt een

Vrijwilliger voor Mondriaan: Samen koken!

Dienstverband

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor onze nieuwe locatie Wilgenhof zoeken wij vrijwilligers om samen met de cliënten te koken (eventueel ook samen boodschappen doen). Deze cliënten verblijven in de Wilgenhof.

Informatie
De cliënten helpen met aardappels schillen, groente snijden en (fruit)salades maken. Het echte koken dat doe jij onder begeleiding van het team. Na de voorbereiding en het koken is het tijd om gezellig te eten en te kletsen. Enige mate van zelfstandigheid wordt wel van je verwacht.

De werktijden zijn van maandag tot en met zondag van 15.30 tot 18.30. Lukt het je om maar 1 of 2 dagdelen te werken? Ook dat is geen probleem!
Heb jij deze eigenschappen: gastvrij, sociaal, vriendelijk en hulpvaardig? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij?
Wij vinden het bijzonder dat je belangeloos een gedeelte van je vrije tijd aanbiedt. Daar staat natuurlijk een heleboel waardering tegenover, maar ook de voldoening die je er uithaalt. Je ontmoet collega-vrijwilligers, doet ervaring op en ontdekt waar je goed in bent.

Waar je op mag rekenen zijn verder natuurlijk een reiskostenvergoeding en een attentie op de Dag van de Medewerker. Maar ook een eindejaarsgeschenk en een uitnodiging voor Mondriaan activiteiten.

Heb je interesse?
Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij Mondriaan, neem dan contact op met de coördinator via vrijwilligerswerk@mondriaan.eu en plan een kennismakingsafspraak.