Zuyderland zoekt een

Wijkverpleegkundige

Dienstverband

28-36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Thuiszorg

Voor onze groeiregio’s zoeken we potentiele wijkverpleegkundigen die een team gaan leiden en daarbij de cliëntenzorg niet uit het oog verliezen. Een unieke functie waarbij je de rol inneemt van professional op het gebied van verpleging en verzorging als ook de rol van people-manager om jouw team zo goed mogelijk aan te sturen en te coachen waar nodig. 

 

Jij gaat het verschil maken!

Om als wijkverpleegkundige aan de slag te kunnen, dien je allereerst ervaring op te doen als verpleegkundige in de thuiszorg. Je wordt als potential klaargestoomd om in de toekomst aan de slag te gaan als wijkverpleegkundige. De duur van dit traject is voor iedereen anders, afhankelijk van je ervaring en je ontwikkeling. In de functie van wijkverpleegkundige in de regio’s ben je de kartrekker van je eigen wijkteam, bestaande uit een 15-tal verpleegkundigen, wijkziekenverzorgenden en verzorgenden. Je staat voor professionaliteit en indiceert en evalueert de zorg aan je cliënten. Daarnaast coördineer je de dagelijkse zorgplanning en bewaak je alle processen van intake tot facturatie. Je combineert deze taken met een continue zorg voor je eigen team, waarbinnen je als “people-manager” aandacht hebt voor teambuilding en persoonlijke groei van je medewerkers. Je vindt het heerlijk om elke dag weer verrast te worden door nieuwe uitdagingen en bent in staat om je eigen netwerk op te bouwen in de zorgketen binnen je wijk. Regelen en organiseren is je tweede natuur, gericht op kwaliteit van zorg en goede resultaten. Als wijkverpleegkundige werk je samen met de collega-wijkverpleegkundigen in je regio en word je ondersteund en begeleid door een teamcoach.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast;
 • Een super uitdagende functie in een dynamische werkomgeving, waar je samen met je team het verschil kunt maken voor je vele cliënten;
 • Ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke groei, jij maakt het verschil;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket conform cao VVT FWG 50 inclusief vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een telefoon en iPad ter ondersteuning van je werkzaamheden;
 • Jouw uren en werkdagen zijn in overleg bespreekbaar;
 • Mogelijkheid tot deelname aan meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde HBO-V opleiding met ervaring als verpleegkundige of een afgeronde verpleegkundige opleiding met relevante werkervaring als verpleegkundige en aantoonbare ervaring als kartrekker van een team;
 • Natuurlijk leiderschap, met oog voor de mens;
 • Enthousiasmerend vermogen;
 • Resultaatgerichtheid en zelfstandigheid;
 • Een flinke dosis energie en veerkracht.

 

Liever eerst een kopje koffie drinken?
Stuur ons een Whatsappje of bel naar 06-13605648 indien je graag meer informatie wilt krijgen over de functie.
Wij zorgen er vervolgens voor dat wij de koffie klaar hebben staan en maken graag tijd om persoonlijk kennis te komen maken met jou!

 

Aandraagbonus

Ben jij zelf al werkzaam binnen Zuyderland Thuiszorg en ken of weet jij een geschikte leerling verzorgende C? Draag hem of haar dan gerust aan zodat jij als medewerker in aanmerking kan komen voor een aandraagbonus van 250 euro netto! Neem gerust contact op met HR over de voorwaarden. Dit kan via 06-13605648.

 

Overige informatie

Gedurende de sollicitatieprocedure vragen wij om een VOG (verklaring Omtrent Gedrag). Zijn er binnen Zuyderland op dit moment bovenformatieve kandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne kandidaten.