Sevagram zoekt een

Word onze Coördinator Zorg & Welzijn in Maastricht

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Word onze Coördinator Zorg & Welzijn in Maastricht bij Scharwyerveld
Ben jij klaar voor een volgende stap als Coördinator Zorg & Welzijn? In deze rol maak je een reis door alle facetten van het verpleegkundig vakgebied. Samen met onze teammanagers ga je aan de slag om onze zorg en werkmethoden op alle fronten te optimaliseren. Je vormt een team met de andere coördinatoren dat actief meedenkt over de toekomst van Maastricht, met een focus op hoogwaardige zorg.

Wat kun je verwachten op je nieuwe werkplek in Maastricht?
Je stapt binnen in een groot en gezellig zorgcentrum gelegen in Maastricht. Deze locatie biedt een verpleeghuisafdeling en thuiszorg mogelijkheden. Bij Sevagram streven we ernaar om een huiselijke sfeer te creëren en bewoners zoveel mogelijk regie over hun eigen leven te geven. Dit alles doe je in samenwerking met een gepassioneerd multidisciplinair team dat bekendstaat om hun oprechte aandacht voor elkaar en de hoogwaardige zorg die zij leveren. Wij zijn trots op onze gouden certificering van Planetree, waarmee we dagelijks werken aan mensgerichte en excellente zorg.

Jouw rol als Coördinator Zorg & Welzijn in Maastricht
Als Coördinator Zorg & Welzijn ben je een verbinder in multidisciplinair werken. Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden maken dit mogelijk. Je bent je niet alleen bewust van je verantwoordelijkheden, maar weet deze ook duidelijk te plaatsen binnen het team. Ad hoc uitdagingen zie jij als kansen, en het ontwikkelen en succesvol implementeren van verbetertrajecten binnen de verpleegkunde geven jou energie.

Solliciteer direct voor de rol van Coördinator Zorg bij Sevagram in Maastricht!
Laten we dan snel kennismaken! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.
We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Meline) via 06-42192024 of een mailtje naar meline.schepers@sevagram.nl.

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!

Tot snel in Maastricht!