Sevagram zoekt een

Zorg coordinator locatie Douvenrade

Dienstverband

28 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Vacature coördinator zorg en welzijn locatie Douvenrade 28-32 uur
Ben jij verpleegkundige én bijt jij jezelf graag vast in iets nieuws waarin je samen met het nog vorm te geven teams vorm geeft aan een levensloopbestendige locatie dan is deze vacature zeker iets voor jou! Onze nieuwste locatie Douvenrade in Heerlen is namelijk op zoek naar een HBO-verpleegkundige in de rol van zorg coördinator.

Sevagram heeft als enige zorgorganisatie in Zuid-Limburg het Planetree Mensgerichte Zorg certificaat. Planetree-organisaties laten zien dat zij voortdurend bezig zijn om de zorg vóór en het welzijn ván bewoners en cliënten elke dag nog een beetje beter te maken.

Wil jij een indruk krijgen van locatie Douvenrade?
Op een unieke locatie aan de rand van het centrum van Heerlen wordt een modern en op de toekomstgericht zorgcomplex gebouwd waar senioren levensloopbestendig kunnen wonen.

Parc Douvenrade is een combinatie van gebouwen waar zelfstandig wonen én wonen met (verpleeghuis)zorg geleverd wordt. Ons zorgcentrum bestaat uit vijf woonlagen met ieder 21 verpleegkamers en een gezamenlijke huiskamer per etage. Per etage worden oftewel bewoners met somatische zorg (intensieve lichamelijke zorg) verzorgd of bewoners met dementie.

Met name aan deze laatste groep bewoners word in dit gebouw leefcirkels ingezet. Hiermee wordt bedoeld dat deze bewoners met slimme sensoren en domotica zich vrij kunnen bewegen in het gebouw over de verdiepingen en in de tuin. Bewoners kunnen hierdoor in veiligheid genieten van optimale vrijheid.
De faciliteiten op de begane grond zijn niet alleen toegankelijk voor de bewoners van het zorgcentrum maar ook voor bewoners van de aangrenzende appartementen en omwonenden. Zij kunnen gebruik maken van het restaurant, de fysiotherapeut, de kapper of de pedicure. Levensloopbestendig wonen in Douvenrade omdat echtparen in Parc Douvenrade (ongeacht de zorgvraag) samen kunnen blijven wonen. Wel apart maar niet gescheiden! Dat maakt het wonen in Douvenrade uitermate geschikt voor echtparen waarbij één van de twee steeds meer hulp/zorg nodig heeft.

Wij zoeken een Coördinator zorg 28-32 uur per week
Jij ziet dit als een kans en een mooie uitdaging om samen warme thuisgevoel te creëren voor de bewoners van Douvenrade. Hierbij kijk jij verder dan de gebruikelijke kaders omdat deze locatie deel uitmaakt van Parc Douvenrade waarbij samenwerking met andere aanbieders binnen deze community van groot belang is. Wij noemen dit Community Care

Wil jij gelijk solliciteren als Coördinator Zorg bij Douvenrade?
Ben jij enthousiast over het werken binnen Douvenrade? Dan ontmoeten wij jou graag!

Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Recruitment door te bellen of te appen naar 06 28 49 59 39.

Heb je eerst nog vragen? Of wil je misschien meer informatie? Teammanagers Zorg, Leon Lemmens 06-39265694 en Leonda Simon 06-28495951 vertellen je graag meer!

Een competentieanalyse en een ontwikkelassessment maken deel uit van de selectieprocedure.