Sevagram zoekt een

Zorgondersteuner bij Campagne in Maastricht

Dienstverband

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Zorgondersteuner bij Campagne in Maastricht!
Wil jij van betekenis zijn in de (ouderen)zorg zonder zorgdiploma? Word dan onze nieuwe collega zorgondersteuner!

Werken binnen Campagne in Maastricht
Lange saaie gangen met alleen maar deuren. Gesloten afdelingen. Uitzichtloze dagen. Bij Campagne doen we het anders! Hier werken we met groepen van 17 bewoners, verdeeld over 2 aan elkaar geschakelde huiskamers die daardoor de geborgenheid bieden van een kleinere woongroep. Gesloten afdelingen kennen we niet. Onze bewoners zijn vrij om lekker rond te lopen over de verschillende afdelingen, zelf een kopje koffie te gaan drinken in de gasterie, of heerlijk buiten in onze tuin van het zonnetje te genieten. Dit laat precies zien hoe een grote locatie, knus kan zijn!

Collega Mieke van der Nat – Kurris: “Elke dag de zorg een beetje beter maken. Dat doen we met de inzet van nieuwe technieken en producten. Maar het betekent voor mij óók dat we elke dag opnieuw aan de bewoner vragen: waar heeft u behoefte aan, wat zou u graag willen? De antwoorden zijn soms heel verrassend. En met een beetje mee- en omdenken ook heel uitvoerbaar!”

Zorgondersteuner (maximaal 24 uur per week)
Als zorgondersteuner bij Campagne speel je een essentiële rol in het bieden van ondersteuning aan zorgverleners en het waarborgen van kwalitatieve zorg. Je assisteert bij dagelijkse zorgtaken, zoals het helpen bij persoonlijke verzorging, het bieden van emotionele ondersteuning en het uitvoeren van lichte huishoudelijke taken. Je werkt nauw samen met het zorgteam om een veilige en comfortabele omgeving voor de patiënten te creëren. Je hebt een empathische en geduldige houding, uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om effectief te multitasken. Jouw inzet draagt bij aan het welzijn en de zorgbehoefte van onze patiënten.

Wij hebben mogelijkheden voor maximaal 24 uur per week. In deze functie werk je diensten van 4 of 6 uur. Je bent flexibel met werken, zo ben je ook beschikbaar in het weekend, in de avond en af en toe op feestdagen.

Zijn we een match?
Solliciteren op de vacature gaat heel makkelijk! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.
We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Meline) via 06-42192024 of een mailtje naar meline.schepers@sevagram.nl.

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!

Tot snel in Maastricht!