Land van Horne zoekt een

Zorgondersteuner (in opleiding)

Dienstverband

18 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Someren

Werkvelden

Ouderenzorg
Wil je graag in de ouderenzorg werken, maar heb je hier geen zorgopleiding of werkervaring in? Of ben je zorgassistent en wil je hierin verder groeien, meer ín zorg doen en een scholing volgen, maar géén gehele/lange opleiding? Dan is de functie van Zorgondersteuner in opleiding misschien iets voor jou!

De functie zorgondersteuner
Je hebt een belangrijke bijdrage aan een veilige en prettige woonomgeving voor de cliënten van Woonzorgcentrum Eegelshoeve. Als zorgondersteuner heb je aandacht voor de cliënten (de mens) en hun familie/naasten.

Wat ga je dan precies doen?
 • Je assisteert en ondersteunt bij de persoonlijke verzorging van onze ouderen zoals wassen, douchen, aankleden e.d.
 • Je draagt bij aan een veilige en prettige woonomgeving en ondersteunt bij een aangename daginvulling van de bewoners
 • Je biedt huishoudelijke verzorging
 • Je ondersteunt de cliënten bij eten en drinken
 • Observeert, signaleert veranderingen in gedrag en meldt bijzonderheden aan je zorgcollega's

De scholing zorgondersteuner
Je start als Zorgassistent (zonder ADL taken) en gaat in overleg de scholing volgen tot Zorgondersteuner. Deze scholing duurt 6 maanden, waarbij je gemiddeld 1 dag in de week naar school gaat. Als Zorgondersteuner wordt gevraagd inzetbaar te zijn in de 24 uurs diensten (vroege-, avond- en nachtdienst). Ben je geïnteresseerd, heb je een zorghart en doorzettingsvermogen? Reageer dan snel!

Wat wij vragen
Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om te werken in de zorg, je flexibel bent - werken in wisselende diensten - geduldig en een aanpakker. Ook heb je affiniteit met ouderen en wil je bijdragen aan de geluksmomenten van onze cliënten.
Tijdens je werk kun je altijd een beroep doen op je collega's van de zorg.
Je bent oplettend, flexibel ingesteld, hebt affiniteit met de ouderenzorg en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je in staat een huiselijke sfeer te creëren. Ervaring met vergelijkbaar werk is een voordeel.
Wanneer je al in het bezit bent van een diploma zorgondersteuner dan nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren.

Wat wij je bieden
Een belangrijke en gevarieerde baan waar jij ertoe doet! En je meteen mag doorgroeien!
 • Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden. Onze intentie is dat deze wordt omgezet naar een vast contract zodra je de scholing voor zorgondersteuner hebt afgerond.
 • De werkuren worden in overleg met je afgestemd en verdeeld over 7 dagen per week.
 • Land van Horne betaalt jouw opleidingskosten en studiemateriaal. Je gaat 1 dag in de week naar school en daarnaast werk je minimaal 14 uur per week gemiddeld in de zorg.
 • Je start in FWG15 van het FWG 3.0-systeem (min. € 13,78 bruto per uur) op basis van 36 uur per week.
 • Als je al Zorgondersteuner bent en/of de scholing positief hebt afgerond: worden de contracturen in overleg vastgesteld en je salaris gaat dan naar de volgende schaal, FWG20 (het loon is dan min. € 14,29 bruto per uur).
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
 • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?
Leuk! Reageer dan meteen op deze vacature!
Heb je nog vragen? Dan kun je even contact opnemen met Simon Schatorie teamleider i.o. via T. 088 987 89 91.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.