Sevagram zoekt een

Coördinator Zorg en Welzijn bij Tobias

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Coördinator Zorg en Welzijn bij Tobias in Heerlen
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de ouderenzorg? Of wellicht je eerste stap in de zorg? Sevagram en Tobias bieden jou een unieke kans om je (zorg)hart te volgen en samen te bouwen in een ondersteunende omgeving waar ruimte is voor eigen initiatief, ontplooiing en ontwikkeling.

Aan de slag in Tobias
Een centrum voor bewoners met dementie aan de wijken Bekkerveld en Aarveld. De bewoners met dementie wonen in een kleine woongroep van maximaal 13 bewoners die kunnen beschikken over een gezamenlijke woonkamer met een eigen uitstraling.

Tobias heeft 104 verpleegkamers verdeeld over 8 woongroepen.

Jouw baan als coördinator zorg en welzijn
Als coördinator zorg en welzijn kun jij rekenen op een diverse functie; je bent coach, regisseur en zorgverlener. Dat is de kern. Jij bent een rolmodel en bent in staat om het team verder te helpen ontwikkelen. Uitgangspunt hierbij is altijd, kwaliteit van leven voor onze bewoners. We willen groeien, ons blijven ontwikkelen en innoveren. We realiseren ons dat we daarbij onze medewerkers moeten ondersteunen. En dat kan met jou als coördinator zorg en welzijn.

Met een nieuw management een positieve instelling zijn de eerste bouwstenen gelegd. We zijn op zoek naar een coördinator zorg en welzijn die ons wilt helpen bouwen naar een stimulerende omgeving waarbij teamkracht het belangrijkste uitgangspunt is van Tobias!

Als coördinator zorg en welzijn ben jij de spil in het primaire zorgproces en word jij erg blij van het ondersteunen en begeleiden van je collega’s binnen de dagelijks voorkomende werkzaamheden. Je bent een echte verbinder in alle opzichten, durft een voorbeeld te zijn voor je collega’s en hierbij vernieuwend te denken. Je bent daarbij niet bang om collega’s een spiegel voor te houden en aan te spreken. Je weet goed waar je over praat en weet hierdoor groepen in beweging te krijgen. Je bent innovatief en durft out of the box te denken.

Jij bent aanspreekpunt voor vragen over zorg of (werk)processen en helpt je collega’s op weg. In voorkomende situaties durf je echter ook positie te nemen en duidelijke kaders te geven waarbij het doel altijd is om je collega sterker te maken en te ondersteunen om werkzaamheden zelf op te pakken. Met jouw sociale vaardigheden en inlevingsvermogen ben jij in staat om casussen te analyseren en te begeleiden. Je bent een echte teamspeler die daarnaast ook heel goed in staat is om zelfstandig en vanuit je rol te werken. Jij bent daarbij de vraagbaak en sparringpartner van de teammanagers om zo samen het primaire zorgproces steeds verder te optimaliseren.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die MBO of HBO verpleegkunde heeft afgerond en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring (als verpleegkundige). Daarnaast heb jij affiniteit met de ouderenzorg zowel met PG en somatiek, vind je het inspirerend om een team te coachen, om processen te begeleiden en zorgvraagstukken te analyseren en te ondersteunen. Je herkent jezelf in de begrippen daadkrachtig, inlevingsvermogen, tactvol en oplossingsgericht en bent in staat om midden in het zorgproces te staan en vanuit een eigen persoonlijke zorgvisie een voorbeeld voor anderen te zijn.

Zijn we een match?
Solliciteren op de vacature gaat heel makkelijk! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.
We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Mirte) via 06-28495939 of een mailtje naar mirte.hoop@sevagram.nl.

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!

Het maken van een assessment is een verplicht onderdeel van de sollicitatieprocedure