Sevagram zoekt een

Diëtist in de Ouderenzorg

Dienstverband

16 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Diëtist bij Sevagram
Heb je een passie voor goede voedingszorg bij ouderen? Dan ben jij de diëtist die wij zoeken. Sluit je aan bij ons toegewijde team van Sevagram en draag bij aan zorg waarin welzijn centraal staat. Maak het verschil in het leven van onze bewoners.

Werken bij Sevagram
Sevagram is een toonaangevende zorgorganisatie die hoogwaardige en persoonsgerichte zorg biedt. Met een focus op welzijn streven we naar een holistische benadering, waar respect, samenwerking, innovatie en compassie centraal staan. Ons team is toegewijd aan het creëren van een ondersteunende omgeving waarin bewoners en cliënten zich gehoord en gewaardeerd voelen. Bij Sevagram moedigen we een open en informele werksfeer aan, waar communicatie tussen collega's, stakeholders en kandidaten op een respectvolle manier plaatsvindt. Kies voor een uitdagende carrière bij Sevagram en draag bij aan zorg die het verschil maakt in het leven van mensen.

Wat ga je doen?
Het team diëtetiek bestaat momenteel uit 6 gedreven diëtisten die zowel intramuraal als extramuraal werken, waarvan jij onderdeel zal uitmaken. Als Diëtist binnen Sevagram ben je wisselend inzetbaar binnen onze zorglocaties (WLZ), de eerstelijnszorg en binnen de revalidatiezorg. Je werkt nauw samen in een multidisciplinaire team, binnen dit team werk je samen om tot een behandelplan te komen. Naast het werken in teamverband, zal je ook veel zelfstandig werkzaam zijn. Als diëtist ben je verantwoordelijk voor de voeding en/of dieetbegeleiding van cliënten/bewoners. De ouderenzorg is divers en dit zorgt ervoor dat je als diëtist te maken krijgt met verschillende ziektebeelden, zoals ondervoeding, diabetes, maag-darmklachten, overgewicht enz.

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega?
  • Afgeronde opleiding hbo opleiding tot voeding en diëtist, eventueel aangevuld met praktische ervaring.
  • Ervaring binnen de geriatrie en/of affiniteit met de ouderenzorg.
  • Registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici.
  • Communicatieve vaardigheden en in staat om op een heldere manier voedingsadvies over te brengen.
  • In staat om cliënten te motiveren en te coachen.

Matchen we?
Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met teammanagers Bob van Zon via: bob.vanzon@sevagram.nl of 06 39 08 39 13.Heb je vragen over de sollicitatie procedure? Neem dan contact op met de recruiter Christel Cals via: christel.cals@sevagram.nl of via 06-21409137..

Wil je solliciteren? Klik dan snel op de button en stuur je cv en motivatie.