Sevagram zoekt een

Ergotherapeut WLZ ouderenzorg Zuid-Limburg

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen Heerlen Heerlen Gulpen Heerlen Vaals Berg en Terblijt Heerlen Valkenburg a/d Geul Heerlen Hulsberg Heerlen Heerlen Heerlen Heerlen Valkenburg a/d Geul Gulpen Heerlen Valkenburg a/d Geul Mechelen Heerlen Maastricht Maastricht Maastricht Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Ergotherapeut WLZ binnen Sevagram
Heb jij affiniteit met de eerste lijn en ben jij een echte ondernemer? Dan zorg jij zelf dat je onmisbaar bent en heb je regie op je contracturen. Wij faciliteren je graag in alle randzaken die buiten de patiëntbehandeling nodig zijn om dit te ontwikkelen.

Waar ga je als ergotherapeut aan de slag?
Sevagram heeft verschillende locaties in Zuid-Limburg. We hebben verpleeghuizen en verzorgingstehuizen in Heerlen, Maastricht, Valkenburg, Gulpen en Vaals. Voor deze vacature van ergotherapeut ben je breed inzetbaar binnen onze WLZ locaties (wet langdurige zorg). Je zet je expertise in op het vlak van somatische en psychogeriatrische zorg. Daarnaast kan het voorkomen dat je aan de slag gaat binnen de geriatrische revalidatiezorg (nauwe samenwerking met het Zuyderland ziekenhuis), geronto psychiatrie, palliatieve zorg of eerstelijns zorg.
De doelgroep ‘ouderen’ is dus niet zo eenduidig als vaak verwacht wordt. Bij Sevagram verblijven cliënten van om en nabij 65 jaar en ouder, ieder met een andere hulpvraag, ander doel en andere medische indicatie.

Wat ga je doen?
Tijdens de behandelingen weet je met jouw betrokkenheid, enthousiasme en gepaste dosis humor cliënten gedurende hun langdurig verblijf te motiveren en stimuleren tot optimale prestaties. Pijn, vermoeidheid of onbegrip? Met jouw inlevingsvermogen en luisterend oor pik jij de signalen zo op. Daarnaast is ons streven dat de cliënt maximale eigen regie en zelfredzaamheid ervaart dat ertoe kan bijdragen zo lang mogelijk in de eigen omgeving te wonen.
Binnen een multidisciplinair team informeer, motiveer en inspireer je elkaar. Zo zorgen we er samen voor dat de zorg van morgen nóg beter is. Jouw creativiteit leidt tot vernieuwende ideeën.
Bij Sevagram hebben we ook oog voor jou. We vinden het belangrijk dat je fijn op je plek zit en je talenten kunt ontwikkelen. Onze Planetree aanpak maakt niet alleen de zorg beter, maar ook jouw werk leuker! Je werk is bij Sevagram bovendien nog leuker, omdat we je de vrijheid geven. Eigen regie en verantwoordelijkheid horen daarbij! Allemaal binnen een dienstverband. Zo kun je doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent: zorgen voor de ander, omdat wij zorgen voor jou.

Wat verwachten we van jou?
Wij zijn op zoek naar iemand die zich kan vinden in onderstaand:
  • In het bezit van het hbo diploma ergotherapie
  • Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring als ergotherapeut, en hebt kennis en affiniteit met de eerste lijns-zorg
  • Je vindt het leuk om niet alleen bezig te zijn met je vak als ego therapeute maar ook om actief bijdragen te leveren aan de ontwikkeling van de vakgroep en groei van externe ontwikkelingen
  • Een geldige KP (kwaliteitsregister paramedici) registratie
  • Je bent in staat om zelfstandig te kunnen werken en beslissingen te kunnen nemen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt eigen vervoer en bent bereidt om op meerdere locaties te werken

Matchen we?
Solliciteer dan met een CV en motivatiebrief via de sollicitatie button. Eerst een meeloopdag in onze ouderenzorg boeken? Stuur een WhatsApp berichtje naar onze recruiter behandelzorg Christel Cals (06-21409137). Dan brengt zij je in contact met haar collega’s van onze paramedische dienst.
Gewoon even iets vragen voordat je solliciteert? Dan kan natuurlijk ook. Je kunt dan bellen/whatsappen met Glenn Luijten (Ergotherapeut) via 06-27381770.