Sevagram zoekt een

HBO verpleegkundige locatie Tobias

Dienstverband

32 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Bouw jij mee aan de toekomst van de locatie Tobias? Ga deze uitdaging met ons aan!
Als hbo-verpleegkundige bij Sevagram heb je een veelomvattende, uitdagende baan met een grote eigen verantwoordelijkheid in een dynamische omgeving. Behalve zorgverlener ben je ‘zorgleefplan ondersteuner’. Dit houdt in dat jij de zorgleefplannen uitvoert, bewaakt en evalueert, uiteraard binnen professionele standaarden, protocollen en normen. Als betrokken hbo-verpleegkundige verricht je dagelijks complexe verpleegkundige handelingen. Als dag verantwoordelijke geef je vorm en inhoud aan de vier elementen van zorg en lever je een concrete bijdrage aan de missie en visie van Sevagram: zorg met bezieling.

De locatie Tobias is volop in ontwikkelin. Samen met je team zorg je voor betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Met jouw creatieve geest weet jij vernieuwende ideeën in te zetten om zo tijdens het verblijf van de cliënt toch een thuisgevoel te creëren.

Als hbo-verpleegkundige heb jij een initiatiefrijke houding, vooral ten aanzien van het verbeteren van de werkmethoden en de organisatie. Dat je je goed weet te handhaven in complexe situaties en je sociale vaardigheden optimaal zijn spreekt vanzelf. Je doet er alles aan om je algemene vakkennis up-to-date te houden en je daarnaast te verdiepen in de Planetree-aanpak en de vorderingen die in dit kader internationaal worden bereikt.

Zo maak jij het verschil!
 • Je hebt oog voor de wensen van de cliënt en bent in staat om samenwerkingsrelaties aan te gaan;
 • Je beschikt over assertiviteit, uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede dosis inlevingsvermogen;
 • Jij bent enthousiast, daadkrachtig, denkt in mogelijkheden en weet anderen hierin mee te nemen;
 • Jij bent in het bezit van een BHV diploma of bereidt deze nog te behalen;
 • Je bent bereid om in alle voorkomende diensten te werken;
 • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma hbo-verpleegkundige niveau 6.

Waar kun jij op rekenen?
 • Direct een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao VVT in FWG 50;
 • De kans om onderdeel uit te maken van de transitie die de locatie Plataan doormaakt, de locatie Plataan is in beweging en blijft in beweging;
 • Ruimte om onze uitbreiding in goede banen te leiden in een uitdagende en vernieuwende omgeving;
 • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Matchen we als HBO Verpleegkundige bij Tobias in Heerlen?
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staat Vivian Dassen en Sonja Abbicht, Teammanagers zorg, je graag te woord.