Mondriaan zoekt een

GZ-psycholoog bij Jeugd FACT Maastricht

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor ons Jeugd FACT-team in Maastricht zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog (32-36 uur p.w.) die plezier ervaart bij complexe vraagstukken en herstelgericht werken in de multidisciplinariteit.
Ervaring met FACT is een pré, belangrijker is dat je flexibel, open-minded en daadkrachtig bent en niet bang om te pionieren. Je bent niet gehecht aan je bureaustoel en je hebt een creatieve “hands on”- mentaliteit.

Past deze functie bij jou?
De doelgroep van het Jeugd FACT-team bestaat uit jongeren en hun systemen in de leeftijd vanaf 6 jaar, waarbij momenteel vooral 14 tot 23 jarigen met (signalen van) ernstige psychiatrische (gedrags)problemen, zoals ontwikkelings-, emotieregulatie-, traumagerelateerde problematiek in combinatie met problemen op andere levensgebieden. Deze jongeren zijn vaak moeilijk bereikbaar voor hulpverleners en kennen vaak een conflictueuze verhouding met hun netwerken. Het gaat enerzijds om jongeren die nog onvoldoende probleembesef hebben en daardoor moeite hebben met hulp zoeken of hulpvragen formuleren. Anderzijds gaat het om jongeren die eerder in de hulpverlening zijn vastgelopen.

Jeugd FACT Maastricht is een team met ervaren medewerkers. Je werkzaamheden als regiebehandelaar bestaan uit diagnostiek, behandelen en het vormgeven van het volledige behandeltraject. Je bent ook aanspreekpunt voor collega’s in het team en je pakt graag regie.

Als jij aan de slag gaat in het Jeugd FACT als GZ-psycholoog, krijg je volop vrijheid en autonomie om je functie vorm te geven, is geen dag hetzelfde en kom je te werken in een kundig en enthousiast team, waarbij samenwerking en het samen zorgdragen voor de cliënten voorop staat. Omdat jij de regie hebt over het behandeltraject, is het belangrijk dat je goed bent in besluiten nemen, de lijnen uitzetten en collega’s aansturen en coachen. Binnen het Jeugd FACT lever je een belangrijke bijdrage vanuit jouw deskundigheid en ervaring. Je bent dan ook niet bang om je stem te laten horen. Complexe situaties ga je niet uit de weg en je durft buiten de gebaande paden te gaan. Hierin krijg je de ruimte en het vertrouwen om na te denken over behandelmogelijkheden en zorgoplossingen op maat wanneer de problematiek daarom vraagt.

Dit neem je mee
  • Je hebt een afgeronde GZ-opleiding en een geldige BIG registratie;
  • Je bent in het bezit van een geldige LOGO-verklaring of van een door de universiteit ondertekende ‘verklaring vooropleidingseisen’ en een NIP basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD)/ NVO basisaantekening diagnostiek/ ondertekende ‘verklaring diagnostiek’;
  • Je beschikt over ruime werkervaring, bij voorkeur met de complexe jeugdpsychiatrische doelgroep;
  • Je hebt een rijbewijs B en een eigen auto ter beschikking.

Wat wij bieden
Een baan binnen een gedreven team met aandacht voor werkplezier. Een team-BBQ en teamintervisie zijn een vast onderdeel van de jaarplanning.

En verder:
Geschikte kandidaten krijgen bij Mondriaan direct een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €4.785-- en maximaal €6.264,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65 - CAO GGZ, kernfunctie gedragswetenschapper 2). Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Heb je interesse?
Voor vragen of meer informatie over de functie en het team kun je contact opnemen met Cindy Kurvers, teamcoach binnen Jeugd FACT, bereikbaar op het nummer: 06-13700119.

Heb je interesse, stuur dan een reactie vóór 16 mei 2024 via de sollicitatiebutton.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Bij indiensttreding vragen wij je ook om een geldige BIG-registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.