Mondriaan zoekt een

Mondriaan zoekt vakantiewerkers

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Je bent een mbo- of hbo- leerling Verpleegkunde / Social Work en kijkt graag vooruit. Dat komt goed uit want wij zijn op zoek naar vakantiewerkers / zomertoppers!

Dit pik je mee:
  • Een prima salaris;
  • Gevarieerd werk. Bij Mondriaan is iedere (zomer)dag weer anders;
  • Zinvol werk. Jij maakt echt een verschil;
  • Een leerzame ervaring. Je komt terecht in een professionele en enthousiaste werkomgeving;
  • Een leuk zomerpresentje! Omdat we ieder jaar weer blij zijn met onze vakantiewerkers.
Wie wij zoeken?
Enthousiaste, leergierige mbo- of hbo-leerlingen Verpleegkunde of Social Work. Je bent geïnteresseerd in de ggz en stapt er met een open en flexibele werkhouding in.

Reageren kan via de sollicitatiebutton. Laat ons weten voor hoeveel uren je beschikbaar bent en in welke periode. Geef eventueel ook aan of je een voorkeur hebt voor een locatie (Maastricht, Heerlen, Parkstad) of een specifieke afdeling of doelgroep. We kijken uit naar je reactie!

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde.

Lees meer op mondriaan.eu of op deze site.