Mondriaan zoekt een

Mondriaan zoekt vakantiewerkers voor de zorg

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Ben jij een student Verpleegkunde, Social Work, Toegepaste Psychologie of (Persoonlijk) Begeleider Maatschappelijke Zorg en zoek je zinvol vakantiewerk waar je ook nog wat van opsteekt? Hebben wij voor je! Wat jij meeneemt is vooral je enthousiasme en een open, flexibele werkhouding. Zien we jou deze zomer bij Mondriaan?

Wat ga je doen?
Tijdens de zomerperiode ga je een van onze afdelingen ondersteunen in de begeleiding van patiënten met een psychiatrisch ziektebeeld. Je houdt toezicht op een afdeling en begeleid waar nodig in de dagdagelijkse taken. Je staat er natuurlijk niet alleen voor, er is altijd een verpleegkundige of agogisch werkende waarmee je samenwerkt.

Waar kom je terecht?
Mondriaan biedt geestelijke gezondheidszorg, preventie en verslavingszorg voor kinderen, volwassenen en ouderen en forensische psychiatrie.
Benieuwd naar ons zorgaanbod en de afdelingen? Je leest er meer over op de Mondriaan website.

Dit is wat we jou bieden
  • Een prima salaris: je uurloon is minimaal €13.02;
  • Gevarieerd werk: bij Mondriaan is iedere (zomer)dag weer anders;
  • Zinvol werk: jij maakt echt een verschil voor onze cliënten;
  • Een leerzame ervaring: je werkt samen met deskundige collega’s;
  • Een leuk cadeautje!

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Lees meer op mondriaan.eu.

Interesse?
Reageren kan via de sollicitatiebutton. Graag horen wij van jou hoeveel uren je beschikbaar bent en in welke periode. Geef eventueel ook aan of je een voorkeur hebt voor een locatie (Maastricht, Heerlen, Parkstad) of een specifieke afdeling of doelgroep.