Daelzicht zoekt een

Open sollicitatie

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, HBO+

Standplaats

Heel Koningslust Sittard Sevenum Venlo Tienray Beek Holtum Roermond Maasbracht Herten Kessel Susteren Stein Geleen Swalmen Maastricht Panningen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Open sollicitatie bij Daelzicht

Wil je graag een open sollicitatie sturen naar Daelzicht voor een functie in de zorg of in een andere richting, top! Of weet je nog niet precies wat je wil of wat Daelzicht te bieden heeft? Geen probleem! Wij ontvangen je motivatie of toelichting en CV graag via de knop 'Solliciteren' hieronder en gaan met je in gesprek!

Een recruiter zal jouw open sollicitatie in behandeling nemen en contact met je opnemen over de mogelijkheden binnen Daelzicht. We denken graag met je mee wat een passende en interessante volgende stap is in jouw carrière.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!